Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
W tej restauracji musisz zapiąć pasy
Na warszawskiej Starówce powstaje podniebna restauracja, nad Mariensztatem, gdzie będzie można delektować się posiłkiem 50 metrów nad ziemią.
Dźwig unoszący specjalną platformę stanie przy ulicy Senatorskiej. Do platformy przymocowano stół, a do niego fotele. Każdy klient będzie musiał zapiąć...pasy.
Restauracja pomieści 22 biesiadników, którzy muszą mieć co najmniej 150 cm wzrostu. W menu znajdą się śniadania, lunche, kolacje, koktajle. Kuchnia będzie zlokalizowana na środku platformy - tam kucharze na świeżym powietrzu przygotują posiłki.
Z tej wyjątkowej atrakcji turystycznej będzie można skorzystać w stolicy do 14 do 16 września. Koszt wejściówki zaczyna się od 169 zł.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Dział dla turystów:
POT i PPL będą współpracować na rzecz promocji
Lotnisko Chopina pobiło swój
Miasta upominają się o opłatę
Rada UE przyjęła mandat negocjacyjny w sprawie nowelizacji dyrektywy
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Dreamliner nie wyleciał do Monachium
Krótsze wakacje - straty dla branży turystycznej
Igły w kanapkach dla pasażerów
Znamy najlepszą agroturystykę na Mazurach
Kulinarne szaleństwo w Lizbonie
Dobry bilans roczny w Pyrzowicach
Novotel wprowadza nowy koncept gastronomiczny
Jak zmienił się rozkład lotów w sezonie zimowym?
Sternik z Costa Concordii pomylił strony
Ile zapłacimy za nocleg w hotelu?
Zakaz wstępu do hotelu za głupi żart