TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Wyszukiwarka

Obecnie jest zindeksowane 56261 aktualności


Wskazówka: * zastępuje dowolny fragment tekstu!


Archwium aktualności
2015-11-16 do 2015-11-20
(rok 2015, tydzień 47)

Zmień tydzień   Zmień rok

Lista aktualności:


::: 2015-11-16 :::


Czy zamach w Paryżu wpłynie na turystykę?
Tunezja chce zwiększyć procedury bezpieczeństwa
Wina owocowe wypełnią lukę na rynku?
Pracownicy LOT-u zastrajkują
Sphinx otworzył kolejny lokal w Bydgoszczy
Rainbow poleci Dreamlinerem na Bali
Zmiany personalne w grupie AccorHotels
Zaostrzono środki bezpieczeństwa na polskich lotniskach

::: 2015-11-17 :::


Sfinks publikuje wyniki i przedstawia prognozy
Warimpex sprzedaje hotele w Jekaterinburgu
Jak podróżują służbowo pracownicy sektora MŚP?
Paryskie hotele i restauracje tracą klientów
Czym zajmował się MSiT w 2015 roku?
Lufthansa poleci z Rzeszowa do Monachium

::: 2015-11-18 :::


Bogdan Bruczko wraca do zarządu Sfinks Polska
W grudniu II edycja Terra Madre Slow Food Festival
easyJet podsumowuje swoje wyniki
Święto Niepodległości miało wpływ na sprzedaż w biurach?

::: 2015-11-19 :::


Samolot Small Planet Airlines zmuszony do awaryjnego lądowania
Strajk pracowników LOT-u odwołany
Kraków popularny wśród turystów
W październiku odnotowano wzrost średniej ceny pokojonocy
Aplikacja dla kierowców korzystających z viaTOLL
HomeToGo wkracza na rynek amerykański

::: 2015-11-20 :::


Islamscy terroryści zaatakowali hotel
Kto z branży został nagrodzony w e-Commerce Polska awards 2015?
Jakie wyniki osiągnęło PKP Intercity w październiku?
Rusza kolejna edycja kampanii Hotel Przyjazny Rodzinie



Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję