Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Ośrodek Royal - Jastrzębia Góra wolny turnus
- Specjalista ds Turystyki
- Specjalista ds Turystyki
- WARSZAWA - Incentive Manager
- PILOT WYCIECZEK NIEMCY BAWARIA
- Studentka turystyki i rekreacji Wakacje.pl Poznań
- Specjalistka / Specjalista ds. turystyki z...
- ASYSTENT DZIAŁU ROZLICZEŃ
- Specjalista ds. Turystyki
- Pilot wycieczek

Kontakt
Łukasz Odziewa l.odziewa@tur-info.pl ![]() |
Korespondencję prosimy kierować na adres:
Grupa STBI Sp. z o.o.
30-619 Kraków
ul. Gołaśka 5/20
tel. +48 513 439 432
Rachunek bankowy (PLN):
mBank SA 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
BIC/SWIFT: BREXPLPWMBK IBAN: PL 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
Chcą Państwo przekazać informacje o swojej firmie?
Zapraszamy do naszego Centrum Informacji Prasowych
Przetwarzanie danych osobowych
Administratorem Danych Osobowych jest Grupa STBI Sp. z o.o., ul. Gołaśka 5/20, 30-619 Kraków - kontakt elektroniczny administrator@tur-info.pl.
Pełne informacje o przetwarzaniu danych znajdziecie Państwo w Polityce prywatności i przetwarzania danych osobowych
Także Brytyjczycy zakazują przewożenia elektroniki w bagażu podręcznym
Egipt wprowadza kary za nachalne nagabywanie turystów
Grecja: przyciągnięcie pracujących zdalnie pomysłem na wydłużenie sezonu
IATA: pozwolenie na przyloty zaszczepionych osób z USA to krok w dobrą stronę
Podróż do USA - lepiej wybrać się z wizą czy bez?
Ruszył nabór do kwalifikacji znanego konkursu barmańskiego
Zbliżają się targi Wypoczynek i Toruński Festiwal Smaku
Ministerstwo chce wyeksponować turystykę wiejską
Jakie trendy dominowały w kwietniowych rezerwacjach wypoczynku w Polsce?
Przedsiębiorcy turystyczni pozwą Skarb Państwa?
Rzecznik MŚP chce nowych uprawnień
Liczba wypadków na kolei systematycznie maleje
FlixBus przetestuje wodorowe autobusy dalekobieżne
Kraków wśród wybranych przez Tripadvisor
LHG ujednolica zasady przebywania zwierząt w pokojach hotelowych
Polscy turyści boją się COVID?
Które paszporty otwierają najwięcej granic?
Na co skarżyli się turyści w okresie wakacyjnym?
Konferencja poświęcona wyzwaniom stojącym przed gastronomią