Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista / Konsultant ds. Turystyki - Swarzędz...
- Doradca Klienta WAKACJE.PL
- szukam pilota przewodnika
- TUI Specjalista ds. turystyki Wrocław
- Specjalista/ka ds. turystyki
- Manager produktu
- Specjalista ds. obsługi posprzedażowej Wrocław
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Pilot na wycieczkę do Czech
- referent d/s turystyki

Kontakt
Łukasz Odziewa l.odziewa@tur-info.pl ![]() |
Korespondencję prosimy kierować na adres:
Grupa STBI Sp. z o.o.
30-619 Kraków
ul. Gołaśka 5/20
tel. +48 513 439 432
Rachunek bankowy (PLN):
mBank SA 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
BIC/SWIFT: BREXPLPWMBK IBAN: PL 98 1140 2004 0000 3902 7582 9201
Chcą Państwo przekazać informacje o swojej firmie?
Zapraszamy do naszego Centrum Informacji Prasowych
Przetwarzanie danych osobowych
Administratorem Danych Osobowych jest Grupa STBI Sp. z o.o., ul. Gołaśka 5/20, 30-619 Kraków - kontakt elektroniczny administrator@tur-info.pl.
Pełne informacje o przetwarzaniu danych znajdziecie Państwo w Polityce prywatności i przetwarzania danych osobowych
Grupa AmRest wykupi udziały sieci pizzerii
Rozwiązanie Travelport Rich Content and Branding świętuje swoje pierwsze urodziny
Port-Hotel zmienił nazwę i modyfikuje strategię
Kolejny touroperator niewypłacalny
Rainbow Tours będzie kontynuował współpracę z LOT-em
Niemiecki ubezpieczyciel turystyczny wchodzi na polski rynek
Kayak.pl o miejscach noclegowych wybieranych przez zagranicznych turystów w Polsce
AccorHotels wprowadzi nową markę hotelową
Słowacki kurort narciarski dołącza do siatki połączeń Polskiego Busa
Sphinx otworzył kolejny lokal w Warszawie
Zagrożenia terrorystyczne zmuszają linie lotnicze do szukania nowych kierunków
Realizacja trasy S7 na Pomorzu wchodzi w kolejny etap
Gdzie w lipcu można znaleźć najniższe ceny noclegów?
Destinations of the World łączy się z BicoTrip
Czym kierować się tworząc ofertę lunchową restauracji hotelowej?
Ryanair zapowiada nowe trasy z polskich lotnisk do Izraela
W marcu kolejna edycja Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej