TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Dział: Dam staż

B2B communication, administration and information in interna

Data wstawienia: 2017-03-02 17:07
Data ważności: 2017-05-31
Województwo: --poza-Polską--

Zakres obowiązków
- Poznać i nauczyć się korzystać z systemu wewnętrznego i bazy danych
- Kontakt z firmami ówczesnie wyznaczonymi przez kierownika
- Aktualizuja bazy danych zgodnie z informacjami i dokumentami uzyskanymi podczas kontaktu
- Informowanie kierownika wydziału w przypadku incydentów, wątpliwości, pytań lub wątpliwości
- Organizowanie kalendarza kontaktów: call-beki, ponownego kontaktu, rejestracja, czas trwania kontaktu
- Aktywna współpraca z kolegami i przełożonymi, aby spełnić cele działu
Wymagania
- Umiejętność obsługi komputera
- Doskonała organizacja pracy własnej
- Zorientowanie na szczególy
- Umiejętności interpersonalne

Znajomość języków obcych
Angielski - B2

Znajomość obsługi komputera
Internet, Excel

Firma oferuje
- Możliwość zdobycia doświadczenia w ramach międzynarodowych struktur firmy
- Wynagrodzenie 330 euro brutto/miesięcznie + koszty transportu
- Przyjazna atmosfera pracy

Informacje dodatkowe
Praktyka w prowincji Barcelony jest skierowana do studentów pierwszego, drugiego lub trzeciego roku studiów. Idealnym kandydatem będzie osoba, która chce zdobyć swoje pierwsze doświadczenie w świecie biznesu, ponieważ zadania i obowiązki są ograniczone.

Wymagane dokumenty
CV po angielsku


Ogłoszeniodawca

Firma: IES Consulting



Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję