Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds. turystyki / Ole Travel Wrocław
- Specjalista ds.sprzedaży turystyki Aktywnej-...
- Pilot - Włochy
- Doradca Klienta
- Specjalista ds. turystyki - Salon firmowy Coral...
- Pilot wycieczki do Trójmiasta 16 - 18.06.2025
- Pilot do Saksonii 19-22.06.2025
- Biuro podróży zatrudni do salonu sprzedaży...
- Specjalista ds. turystyki przyjazdowej
- Pilotaż Ryga, Tallin, Sztokholm, Helsinki,

Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2016-11-30
Województwo: Śląskie
Salon Firmowy Itaka , Gliwice Bytomska zatrudni na pół etatu- umowa o pracę .Możliwość zatrudnienia na 1/4 etatu lub umowa zlecenie.
Wymagania:
- znajomość branży ( wyłącznie osoby z doświadczeniem w sprzedaży oferty turystycznej)
- znajomość systemu MerlinX
- rzetelność
Proponujemy
- umowę o pracę
- premie za sprzedaż
- elastyczne godziny pracy
- szkolenia
Prosimy o nadsyłanie cv wyłącznie na adres mailowy
Dział: Dam pracę
Salon Firmowy Itaka Gliwice
Data wstawienia: 2016-11-23 11:14Data ważności: 2016-11-30
Województwo: Śląskie
Salon Firmowy Itaka , Gliwice Bytomska zatrudni na pół etatu- umowa o pracę .Możliwość zatrudnienia na 1/4 etatu lub umowa zlecenie.
Wymagania:
- znajomość branży ( wyłącznie osoby z doświadczeniem w sprzedaży oferty turystycznej)
- znajomość systemu MerlinX
- rzetelność
Proponujemy
- umowę o pracę
- premie za sprzedaż
- elastyczne godziny pracy
- szkolenia
Prosimy o nadsyłanie cv wyłącznie na adres mailowy
Ogłoszeniodawca
Zobacz inne ogłoszenia z tego województwa
Zobacz inne ogłoszenia z tego województwaUkraina - hotele obniżyły ceny
Przychodzi klient do biura podróży...
Przychody Egiptu z turystyki gwałtownie spadają
Branża turystyczna zawalczy o Rosjan?
Spadek obrotów na rzeszowskim lotnisku Jasionka
Z Okęcia do centrum Warszawy. Ma być sprawnie i szybko
Rzym bezskutecznie walczy z turystami
Branża krytykuje Piekielny Hotel
Coraz więcej turystów w świętokrzyskim?
"Menu Bez Tajemnic": z czego składają się restauracyjne dania?