Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2007-05-21
Województwo: Warmińsko-mazurskie
Witam! Jestem przewodnikiem turystycznym po Mazurach i Suwalszczyźnie oraz pilotem wycieczek. Uprawnienia posiadam od roku 1995. Chętnie pilotuję wycieczki do Wilna i do innych miast litewskich. Posiadam doświadczenie, szybko nawiązuję dobre kontakty z grupą. Polecam swoje usługi i zapraszam do kontaktu.
Nowość, wycieczki nad Rospudę, poznaj miejsca protestów ekologów. Zapraszam grupy i turystów indywidualnych.
Ewa Ostrowska 11-500 Giżycko, ul. Królowej Jadwigi 23/20 tel. (87) 429 82 98 , tel. kom. 0-603 343 401 Gadu Gadu 6017427 Skype: ewaostr e-mail: ewaostr@op.pl
WWW.PRZEWODNIK.MAZURY.PL
E-mail: ewaostr@op.pl
Dział: Dla turystów
WYCIECZKI NAD ROSPUDĘ
Data wstawienia: 2007-04-21 10:58Data ważności: 2007-05-21
Województwo: Warmińsko-mazurskie
Witam! Jestem przewodnikiem turystycznym po Mazurach i Suwalszczyźnie oraz pilotem wycieczek. Uprawnienia posiadam od roku 1995. Chętnie pilotuję wycieczki do Wilna i do innych miast litewskich. Posiadam doświadczenie, szybko nawiązuję dobre kontakty z grupą. Polecam swoje usługi i zapraszam do kontaktu.
Nowość, wycieczki nad Rospudę, poznaj miejsca protestów ekologów. Zapraszam grupy i turystów indywidualnych.
Ewa Ostrowska 11-500 Giżycko, ul. Królowej Jadwigi 23/20 tel. (87) 429 82 98 , tel. kom. 0-603 343 401 Gadu Gadu 6017427 Skype: ewaostr e-mail: ewaostr@op.pl
WWW.PRZEWODNIK.MAZURY.PL
Ogłoszeniodawca
Telefon: 603343401E-mail: ewaostr@op.pl
Zobacz inne ogłoszenia z tego działu
Zobacz inne ogłoszenia z tego działuMerlinX: więcej klientów w biurach niż przed rokiem
Nowe połączenie z Katowice Airport
DER Touristik rozpoczyna sprzedaż oferty na sezon Lato 2017
Władze Pekinu wprowadzają zakaz palenia
Ile branża turystyczna wydaje na reklamę?
Nowe trasy z lotnisk we Wrocławiu i Gdańsku
Wzrasta popularność hoteli dwugwiazdkowych
eNett rozszerza zakres obsługiwanych walut
Kłopotliwi klienci w restauracji - twardy orzech do zgryzienia dla obsługi
Optymistyczne prognozy dla branży HoReCa
Tunezja wprowadza stan wyjątkowy