TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Dział: Szkolenia

BEZPŁATNE szkolenia dla pracowników hotelarstwa, gastronomi

Data wstawienia: 2012-10-11 14:33
Data ważności: 2012-11-25
Województwo: Dolnośląskie

100 % DOFINANSOWANE Z UE szkolenia dla pracowników hotelarstwa, gastronomii i uzdrowisk
Dolnośląska Izba Gospodarcza w partnerstwie z Regionalną Szkołą Turystyczną z Polanicy Zdroju zaprasza do udziału w II i III turze projektu szkoleniowego pt: "Akademia Branży Hotelarskiej, Restauracyjnej, Uzdrowiskowej - kompleksowe szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe i znajomość jęz. obcych pracowników" (POKL 8.1.1 C).
SZKOLENIA SĄ W 100 % DOFINANSOWANE ZE ŚRODKÓW UE.
SZKOLENIA OBEJMUJĄ (150 h na 1 OSOBĘ): 90 h intensywnej nauki jęz. angielskiego lub niemieckiego (różne poziomy) i 60 h szkoleń branżowych: 2 programy szkoleniowe do wyboru
(8 bloków tematycznych): 1. profesjonalna/y pracownica/pracownik branży hotelarskiej, restauracyjnej i uzdrowiskowej lub 2. mistrzyni/mistrz gastronomii.
SZKOLENIA SKIEROWANE SĄ:
Do osób powyżej 18 roku życia, z max. średnim wykształceniem, zatrudnionych
u pracodawcy z branży hotelarskiej, restauracyjnej i uzdrowiskowej na terenie Dolnego Śląska, nie prowadzące własnej działalności gospodarczej.
ROZPOCZĘCIE: LISTOPAD 2012. ZAKOŃCZENIE: CZERWIEC 2013. Projekt zostanie zakończony uroczystym wręczeniem certyfikatów.


Ogłoszeniodawca

Firma: Dolnośląska Izba Gospodarcza
Telefon: 71 344 79 78, 71 341 76 89
E-mail: joanna.wagiel@dig.wroc.pl



Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję