Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Praca w biurze podróży Galeria Podróży Olkusz
- WYGODA szuka instruktorów narciarstwa
- REZYDENT - TUNEZJA 2025
- Specjalista ds. Turystyki
- Biuro podróży
- Sprzedam Biuro Podróży
- REZYDENT, PILOT - TURCJA
- PASJONAT TURYSTYKI POSZUKIWANY
- BP ITAKA - KRAKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Travel Creator - Specjalista ds. turystyki...
Dział: Dla turystów
Magiczny Wieczór z NoBo Hotel*** w Łodzi
Data wstawienia: 2012-09-21 11:52Data ważności: 2012-10-05
Województwo: Łódzkie
Magiczny wieczór w NoBo Hotelu i Restauracji "Kolory Wina"!
Wielokrotnie nagradzany Szef Kuchni Restauracji "Kolory Wina" Jarosław Bieńkowski oraz Sławomir Piestrzeniewicz - najlepszy i najbardziej utytułowany polski iluzjonista, dwukrotny wicemistrz Światowych Kongresów Iluzji znany pod pseudonimem Arsène Lupin - mają zaszczyt zaprosić Państwa na wyjątkowy wieczór z magią
i gastronomią molekularną.
Podczas kolacji będą mieli Państwo okazję poznania niezwykłych połączeń kulinarnych oraz tajników kuchni molekularnej, która zadziwia swym smakiem oraz wyjątkowym sposobem podania. Specjalnie dla Państwa wieczór swoimi występami uświetni trójka polskich iluzjonistów na czele z Arsène Lupin:
\'Magic\' Filip - laureat programu \'Mam Talent\',
Damian - iluzjonista mentalny, specjalista od odgadywania myśli,
Victor Febo - wschodzący talent polskiej iluzji.
W magicznym programie wieczoru przepowiadanie przyszłych wydarzeń, odgadywanie myśli, najwyższy kunszt sztuk karcianych oraz wiele innych efektów, w które trudno uwierzyć. A wszystko okraszone humorem, w dyskretnym tle niezwykłej gastronomii molekularnej...
Udział w Magicznym Wieczorze i Uroczystej Kolacji: 135 PLN / os.
Rezerwacje oraz szczegółowe informacje:
Marlena Adamiak, Specjalista ds. sprzedaży i marketingu, tel.: 696 106 468
Adam Kopczyński, Manager ds. gastronomii, tel.: 604 613 746
Degustacyjne Menu Molekularne
Szef Kuchni Jarosław Bieńkowski życzy niezapomnianych chwil podczas degustacji...
WELCOME DRINK
Aperitif Maison, 200 ml
AMUSE-BOUCHE
\'Ravioli\' owocowe podane na papierze z gruszki, 1 szt.
PRZYSTAWKA
Łosoś gotowany w niskiej temperaturze
pieczony z czarną solą i pomarańczowym pieprzem,
serwowany na emulsji paprykowo-pomarańczowej
w asyście ciepłej galaretki o smaku chrzanu, 60 g / 20 g
DANIE GŁÓWNE
Filet z pieczonej gęsi
muśnięty ziemniaczanym puree z syfonu
z marchewką gotowaną w pomarańczy
oraz espumą porzeczkową, 100 g-120 g / 120 g
DESER
Mus brzoskwiniowy zamknięty w skorupce nitro
serwowany na czekoladowym pyle, podany z chipsem z brązowego cukru, 100 g
***
NAPOJE
zawarte w cenie menu:
Woda mineralna, kawa Julius Meinl, selekcja herbat Dilmah
***
OFERTA SPECJALNA
wina wytrawne; Pinot Grigio, Chianti (Secolo, Italia)
49 PLN / but. 0,75 l
***
POZOSTAŁE NAPOJE I ALKOHOLE
zgodnie z cennikiem restauracyjnym
Ogłoszeniodawca
Firma: NoBo Hotel***Telefon: 42 234 14 61
E-mail: recepcja@nobohotel.pl
Zobacz inne ogłoszenia z tego działu
Zobacz inne ogłoszenia z tego działuNowy przedstawiciel do spraw PR Lufthansy w Polsce
Ryanair notuje straty, ale to go umocni
SAS: Kraków - Oslo, Gdańsk - Oslo
Wizz Air: w czerwcu ruszy połączenie z Ławicy do Bułgarii
W branży turystycznej na Pomorzu mało się dzieje?
Radisson Blu zamiast Radisson SAS
Zmiany organizacyjne w VisitBritain
Parki narodowe Polski, Słowacji i USA podjęły współpracę
Ścieżki rowerowe na nasypach kolejowych?
Władysławowo: pizza na plaży zakazana
Chiny: z powodu kryzysu wstrzymano kursy pociągu Pekin z Lhasa
Cushman & Wakefield: 200 hoteli jest w fazie planowania
Bolek i Lolek zachęcają niemieckich turystów do przyjazdu do Warszawy na Paradę Równości
Wielka fuzja: TUI AG i brytyjski First Choice razem
Fiasko prywatyzacji polskich uzdrowisk?
Markowe produkty turystyki polskiej