TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Dział: Dla turystów

Magiczny Wieczór z NoBo Hotel*** w Łodzi

Data wstawienia: 2012-09-21 11:52
Data ważności: 2012-10-05
Województwo: Łódzkie

Magiczny wieczór w NoBo Hotelu i Restauracji "Kolory Wina"!

Wielokrotnie nagradzany Szef Kuchni Restauracji "Kolory Wina" Jarosław Bieńkowski oraz Sławomir Piestrzeniewicz - najlepszy i najbardziej utytułowany polski iluzjonista, dwukrotny wicemistrz Światowych Kongresów Iluzji znany pod pseudonimem Arsène Lupin - mają zaszczyt zaprosić Państwa na wyjątkowy wieczór z magią
i gastronomią molekularną.

Podczas kolacji będą mieli Państwo okazję poznania niezwykłych połączeń kulinarnych oraz tajników kuchni molekularnej, która zadziwia swym smakiem oraz wyjątkowym sposobem podania. Specjalnie dla Państwa wieczór swoimi występami uświetni trójka polskich iluzjonistów na czele z Arsène Lupin:

\'Magic\' Filip - laureat programu \'Mam Talent\',
Damian - iluzjonista mentalny, specjalista od odgadywania myśli,
Victor Febo - wschodzący talent polskiej iluzji.

W magicznym programie wieczoru przepowiadanie przyszłych wydarzeń, odgadywanie myśli, najwyższy kunszt sztuk karcianych oraz wiele innych efektów, w które trudno uwierzyć. A wszystko okraszone humorem, w dyskretnym tle niezwykłej gastronomii molekularnej...

Udział w Magicznym Wieczorze i Uroczystej Kolacji: 135 PLN / os.

Rezerwacje oraz szczegółowe informacje:
Marlena Adamiak, Specjalista ds. sprzedaży i marketingu, tel.: 696 106 468
Adam Kopczyński, Manager ds. gastronomii, tel.: 604 613 746

Degustacyjne Menu Molekularne

Szef Kuchni Jarosław Bieńkowski życzy niezapomnianych chwil podczas degustacji...

WELCOME DRINK
Aperitif Maison, 200 ml

AMUSE-BOUCHE
\'Ravioli\' owocowe podane na papierze z gruszki, 1 szt.

PRZYSTAWKA
Łosoś gotowany w niskiej temperaturze
pieczony z czarną solą i pomarańczowym pieprzem,
serwowany na emulsji paprykowo-pomarańczowej
w asyście ciepłej galaretki o smaku chrzanu, 60 g / 20 g

DANIE GŁÓWNE
Filet z pieczonej gęsi
muśnięty ziemniaczanym puree z syfonu
z marchewką gotowaną w pomarańczy
oraz espumą porzeczkową, 100 g-120 g / 120 g

DESER
Mus brzoskwiniowy zamknięty w skorupce nitro
serwowany na czekoladowym pyle, podany z chipsem z brązowego cukru, 100 g

***

NAPOJE
zawarte w cenie menu:
Woda mineralna, kawa Julius Meinl, selekcja herbat Dilmah

***

OFERTA SPECJALNA
wina wytrawne; Pinot Grigio, Chianti (Secolo, Italia)
49 PLN / but. 0,75 l

***

POZOSTAŁE NAPOJE I ALKOHOLE
zgodnie z cennikiem restauracyjnym


Ogłoszeniodawca

Firma: NoBo Hotel***
Telefon: 42 234 14 61
E-mail: recepcja@nobohotel.pl



Zobacz inne ogłoszenia z tego działu

Zobacz inne ogłoszenia z tego działu
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję