Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2011-02-12
Województwo: Łódzkie
Zapraszamy na dofinansowane ze środków Unii Europejskiej do 80% szkolenie dla managerów gastronomii
TERMIN: 21-22-23 lutego 2011 r.
MIEJSCE: Łódź, Instytut Europejski
ZGŁOSZENIE: k.pilarek@hr-system.pl
Beneficjenci: mikro, małe i średnie przedsiębiorstwa - właściciele i pracownicy (umowa o pracę) pracujący i mieszkający na terenie województwa łódzkiego
Cel: doskonalenie kompetencji managerskich w zakresie budowania zespołów sprzedażowych i zarządzania personelem
Trener: Rafał Pasenik
Czas trwania: 3 dni/24 h szkoleniowe
Cena: 374,70 zł brutto (mikro i małe przedsiębiorstwa)
562,00 zł brutto (średnie przedsiębiorstwa)
W cenie: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe, konsultacje z trenerem
Cena z noclegami jest wyższa około 25% od ceny bazowej.
Program:
Sposoby komunikowania się
Komunikacja niewerbalna
Komunikacja werbalna
Rekrutacja
Rozmowa kwalifikacyjna
Zasady wprowadzania nowych pracowników
Coaching nowego pracownika
Monitoring nowego pracownika
Analiza progresu
Wywieranie wpływu na daną osobę
Informacja jako cel rozmowy
Problemy, krytyka, informacja zwrotna: cel, zasada, sposoby
Rozwiązywanie konfliktów
Sposoby kierowania konfliktem konstruktywnym
Trudny/wymagający pracownik
Trudny/wymagający Gość
Trudny/wymagający właściciel (manager)
Budowanie relacji z Gośćmi - sposoby prawidłowego komunikowania się
Budowanie komunikacji pomiędzy salą a kuchnią
Organizator:
VENTO Consulting
ul. Mickiewicza 28
60-836 Poznań
tel.: 61 840 90 33
fax: 61 844 21 02
Biuro VENTO Consulting w Łodzi
ul. Sienkiewicza 106/2
90-301 Łódź
tel./fax: 42 663 98 01
Godziny otwarcia: 8.00 - 16.00
Firma prowadząca szkolenie:
H&R System
ul. gen. L. Okulickiego 26
05-825 Grodzisk Mazowiecki
tel. 22 498 71 00
fax 22 353 91 00
Osoba kontaktowa:
Katarzyna Pilarek
k.pilarek@hr-system.pl
501 553 944
Telefon: 501 553 944
E-mail: k.pilarek@hr-system.pl
Dział: Szkolenia
Szkolenie dla managerów gastronomii - Łódź - EFS 80%
Data wstawienia: 2011-01-31 16:21Data ważności: 2011-02-12
Województwo: Łódzkie
Zapraszamy na dofinansowane ze środków Unii Europejskiej do 80% szkolenie dla managerów gastronomii
TERMIN: 21-22-23 lutego 2011 r.
MIEJSCE: Łódź, Instytut Europejski
ZGŁOSZENIE: k.pilarek@hr-system.pl
Beneficjenci: mikro, małe i średnie przedsiębiorstwa - właściciele i pracownicy (umowa o pracę) pracujący i mieszkający na terenie województwa łódzkiego
Cel: doskonalenie kompetencji managerskich w zakresie budowania zespołów sprzedażowych i zarządzania personelem
Trener: Rafał Pasenik
Czas trwania: 3 dni/24 h szkoleniowe
Cena: 374,70 zł brutto (mikro i małe przedsiębiorstwa)
562,00 zł brutto (średnie przedsiębiorstwa)
W cenie: materiały szkoleniowe, lunch, przerwy kawowe, konsultacje z trenerem
Cena z noclegami jest wyższa około 25% od ceny bazowej.
Program:
Sposoby komunikowania się
Komunikacja niewerbalna
Komunikacja werbalna
Rekrutacja
Rozmowa kwalifikacyjna
Zasady wprowadzania nowych pracowników
Coaching nowego pracownika
Monitoring nowego pracownika
Analiza progresu
Wywieranie wpływu na daną osobę
Informacja jako cel rozmowy
Problemy, krytyka, informacja zwrotna: cel, zasada, sposoby
Rozwiązywanie konfliktów
Sposoby kierowania konfliktem konstruktywnym
Trudny/wymagający pracownik
Trudny/wymagający Gość
Trudny/wymagający właściciel (manager)
Budowanie relacji z Gośćmi - sposoby prawidłowego komunikowania się
Budowanie komunikacji pomiędzy salą a kuchnią
Organizator:
VENTO Consulting
ul. Mickiewicza 28
60-836 Poznań
tel.: 61 840 90 33
fax: 61 844 21 02
Biuro VENTO Consulting w Łodzi
ul. Sienkiewicza 106/2
90-301 Łódź
tel./fax: 42 663 98 01
Godziny otwarcia: 8.00 - 16.00
Firma prowadząca szkolenie:
H&R System
ul. gen. L. Okulickiego 26
05-825 Grodzisk Mazowiecki
tel. 22 498 71 00
fax 22 353 91 00
Osoba kontaktowa:
Katarzyna Pilarek
k.pilarek@hr-system.pl
501 553 944
Ogłoszeniodawca
Firma: H&R SystemTelefon: 501 553 944
E-mail: k.pilarek@hr-system.pl
Zagraniczni turyści wydali w Polsce 6,1 mld dolarów!
Bytom: zabytkowa wieża zamieni się w centrum hotelowo-kongresowe?
Szynobusem z Balic w wakacje lub później
Airbus zleca zmianę producenta części do czujników szybkości
Tatry: jelenie straszą turystów?
Problemy w Terminalu nr 5 na Heathrow powodują odwoływanie lotów
Stacje paliw zaoferują usługi hotelowe?
Pierwsi turyści już polecieli do św. Mikołaja
Boeing zanotował w 2007 rekordową liczbę zamówień
Zakaz palenia na plażach w Gdyni