TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny bran¿y turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialno¶ci za tre¶æ og³oszeñ. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zg³aszaæ Administratorowi po przez stronê Kontakt

Dzia³: Dla turystów

Mistrzostwa ¦wiata Planica

Data wstawienia: 2011-01-11 10:35
Data wa¿no¶ci: 2011-02-10
Województwo: £ódzkie

MISTRZOSTWA ¦WIATA W LOTACH NARCIARSKICH 2011 W PLANICY
TERMIN: 17-21 MARZEC 2011 ROK

17.03.2011 - czwartek
Zbiórka uczestników, wyjazd o godz. 14:00. Przejazd nocny przez Czechy, Austriê do S³owenii.
18.03.2011 - pi±tek
Przyjazd do Planicy w godzinach rannych. Krótki odpoczynek i przejazd na skocznie Velikanka (jest to
najwiêksza skocznia na ¶wiecie). Konkurs indywidualny. Po skokach przejazd do hotelu - w okolicach
Tarvisio, obiadokolacja i nocleg.
19.03.2011 - sobota
¦niadanie, przejazd do Planicy na skoczniê. Konkurs dru¿ynowy. Po skokach przejazd do hotelu,
obiadokolacja i nocleg.
20.03.2011 - niedziela
¦niadanie. Przejazd do Planicy na skoki. Konkurs indywidualny. Po zakoñczeniu zawodów, wyjazd w
drogê powrotn± do kraju.
21.03.2011 - poniedzia³ek
We wczesnych godzinach rannych - przyjazd na miejsce wyjazdu i zakoñczenie wycieczki.
CENA: 760 z³

¦WIADCZENIA:
- przejazd komfortowym autokarem
- ubezpieczenie KL i NW
- 2 noclegi w hotelu w okolicach Tarvisio - pokoje 2 i 3 osobowe
- wy¿ywienie: 2 ¶niadania i 2 obiadokolacje zgodnie z programem
- opieka pilota - przewodnika na ca³ej trasie

Cena nie zawiera kosztu biletów na konkursy. Orientacyjny koszt - oko³o 15 euro/ 1 dzieñ


Og³oszeniodawca

E-mail: sylviap2@wp.pl



Zobacz inne og³oszenia z tego dzia³u

Zobacz inne og³oszenia z tego dzia³u
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz u¿ywa COOKIES. Szczegó³y przetwarzania danych osobowych s± opisane w polityce prywatno¶ci. Korzystaj±c z tej strony wyra¿asz zgodê na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przegl±darki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegó³y w regulaminie, polityce prywatno¶ci oraz polityce cookies.
  Akceptujê