TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny bran¿y turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialno¶ci za tre¶æ og³oszeñ. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zg³aszaæ Administratorowi po przez stronê Kontakt

Dzia³: Dla turystów

Sylwester S³owacja - Tatry/ S³owacki Raj !!!

Data wstawienia: 2010-12-13 16:27
Data wa¿no¶ci: 2010-12-27
Województwo: -wszystkie-

~~~ Sylwester S³owacja - Tatry/ S³owacki Raj ~~~

Pañstwo: S³owacja
Region: S³owacki Raj
Miasto: Hrabu¹ice
Transport: dojazd w³asny
Wy¿ywienie: ¶niadanie, obiadokolacje
Zakwaterowanie: Hotel Perta
Rodzaj pokoju - 3os w studio

TERMINY I CENA:
28.12.2010 - 02.01.2011 - 514 PLN/os
29.12.2010 - 02.01.2011 - 434 PLN/os

Bal sylwestrowy dla ok. 60 osób w restauracji hotelu Petra przy muzyce z DJ-em.

MENU SYLWESTROWE:
Aperitiff, bogata zimna p³yta, gor±cy posi³ek, ciasta, napoje, szampan na 2 os.

DOP£ATY I ZNI¯KI:
* dodatkowy 1 dzieñ (nocleg, ¶niadanie, obiadokolacja) 90 z³,
* ubezpieczenie KL NW + 15 z³ (obowi±zkowo)
+ taksa klimatyczna p³atna w recepcji 0,70 euro/dobê - obowi±zkowo

ZNI¯KI
Dzieci do 3 lat bezp³atnie ( bez ¶wiadczeñ z 2 osobami pe³nop³atnymi w pokoju)
Dzieci 3-15 lat -180 z³ (bez balu z 2 osobami pe³nop³atnymi w pokoju)

¶wiadczenia: 4/5 noclegów w Hotelu Perta,4/ 5 ¶niadañ, 4/5 obiadokolacji, Bal Sylwestrowy (opcjonalnie)
Cena podstawowa:
ubezpieczenie KL i NNW, obiadokolacje w cenie, ¶niadania w cenie, Zabawa Sylwestrowa - Bal

KOD OFERTY: ind/2010


Og³oszeniodawca

Firma: Biuro Podró¿y Balkan-Express
Telefon: 017 740 10 97



Zobacz inne og³oszenia z tego dzia³u

Zobacz inne og³oszenia z tego dzia³u

dodaj swoje og³oszenie [+]


Ta strona przetwarza dane osobowe oraz u¿ywa COOKIES. Szczegó³y przetwarzania danych osobowych s± opisane w polityce prywatno¶ci. Korzystaj±c z tej strony wyra¿asz zgodê na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przegl±darki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegó³y w regulaminie, polityce prywatno¶ci oraz polityce cookies.
  Akceptujê