Ogłoszenia
Ogłoszenia
- KRAKÓW - Specjalista ds. Sprzedaży Podróży
- Sprzedawca wycieczek luksusowych
- Szukasz partner? MICE EXPO!
- Specjalista/ka ds turystyki (Warszawa)
- Specjalista ds turystyki
- Kierownik Salonu Fostertravel.pl - Skórzewo...
- Kierownik Salonu Fostertravel.pl - Białystok
- Przewodnik Kulinarny/ Gdańsk
- Lokal W CH Nowa Sukcesja
- pilot PRAGA 6.12.2024
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2010-12-29
Województwo: Małopolskie
Hotel*** - atrakcyjnie położony obiekt dysponuje 68 eleganckimi, nowocześnie urządzonymi pokojami. W hotelu można skorzystać z ekskluzywnego Bilard Clubu oraz z usług Fitness Clubu: sauny, salki treningowej, solarium i masaży. Położony w sercu Gór Świętokrzyskich, na skraju lasu, w bliskiej odległości od zalewu Cedzyńskiego ( kilka minut spacerkiem). Pobyt tu jest gwarancją wspaniałego wypoczynku i relaksu.
Program pobytu:
31.XII.20010 r.- zakwaterowanie, lekki obiad, Bal Sylwestrowy z zespołem muzycznym
01.I.2011 r.- późne śniadanie, czas wolny ( sauna, siłownia, spacery nad zalew, do lasu, narty), obiadokolacja, wieczorem ognisko z pieczeniem kiełbasek i grzańcem.
02.I.2011 r.- śniadanie i pożegnanie gości
Termin: 31.12.2010 - 02.01.2011
Cena od osoby:
449 PLN - cena od osoby w pokoju dwuosobowym
Cena obejmuje:
* 2 noclegi w pokoju dwuosobowym
* 2 śniadania, 1 obiadokolację
* 1 lekki obiad
* Bal Sylwestrowy
* ognisko z pieczeniem kiełbasek i grzańcem, sauna - 1 h, siłownia, parking, salka ćwiczeń.
Pobyt zwierząt domowych w hotelu za dodatkową opłatą ( 10 pln/doba )
Doba hotelowa kończy się o godzinie 13:00. Parking dla gości hotelowych gratis.
Na specjalne życzenie gości istnieje możliwość zorganizowania kuligu (25-30 zł/os.)
Menu sylwestrowe:
Aparitif ( zmysłowe Trio), Przystawka zimna (pasztet z łososia z musem z zielonego pieprzu,pieczywo,masła), Danie główne ( eskalopki cielęce z księżycami ziemniaczanymi, zestaw surówek),Deser (gruszka w cieście), Przekąski zimne (śledź w koszyczku, warkocz z halibuta, schab po kielecku, schab ze śliwką, karczek w ziołach, boczek faszerowany polędwiczką, szparagi z szynką, sałata Atena,sałatka ryżowa), Dania gorące (Łakomczuch/kotlet schabowy zapiekany na grzance z szynką i serem/, barszcz czerwony z pasztecikami), Bufet deserowy ( patery z ciastami iowocami), Napoje gorące (kawa, herbata), Napoje zimne (sok 1l, woda mineralna 0,5 l, coca-cola 1 l), Alkohol (Szampan 0,5 l, wódka 0.25 l).
Telefon: 12/ 631 01 05, 12/633 22 18
E-mail: antalek@antalek.pl
Dział: Dla turystów
SYLWESTER W CEDZYNIE !!!
Data wstawienia: 2010-11-29 16:43Data ważności: 2010-12-29
Województwo: Małopolskie
Hotel*** - atrakcyjnie położony obiekt dysponuje 68 eleganckimi, nowocześnie urządzonymi pokojami. W hotelu można skorzystać z ekskluzywnego Bilard Clubu oraz z usług Fitness Clubu: sauny, salki treningowej, solarium i masaży. Położony w sercu Gór Świętokrzyskich, na skraju lasu, w bliskiej odległości od zalewu Cedzyńskiego ( kilka minut spacerkiem). Pobyt tu jest gwarancją wspaniałego wypoczynku i relaksu.
Program pobytu:
31.XII.20010 r.- zakwaterowanie, lekki obiad, Bal Sylwestrowy z zespołem muzycznym
01.I.2011 r.- późne śniadanie, czas wolny ( sauna, siłownia, spacery nad zalew, do lasu, narty), obiadokolacja, wieczorem ognisko z pieczeniem kiełbasek i grzańcem.
02.I.2011 r.- śniadanie i pożegnanie gości
Termin: 31.12.2010 - 02.01.2011
Cena od osoby:
449 PLN - cena od osoby w pokoju dwuosobowym
Cena obejmuje:
* 2 noclegi w pokoju dwuosobowym
* 2 śniadania, 1 obiadokolację
* 1 lekki obiad
* Bal Sylwestrowy
* ognisko z pieczeniem kiełbasek i grzańcem, sauna - 1 h, siłownia, parking, salka ćwiczeń.
Pobyt zwierząt domowych w hotelu za dodatkową opłatą ( 10 pln/doba )
Doba hotelowa kończy się o godzinie 13:00. Parking dla gości hotelowych gratis.
Na specjalne życzenie gości istnieje możliwość zorganizowania kuligu (25-30 zł/os.)
Menu sylwestrowe:
Aparitif ( zmysłowe Trio), Przystawka zimna (pasztet z łososia z musem z zielonego pieprzu,pieczywo,masła), Danie główne ( eskalopki cielęce z księżycami ziemniaczanymi, zestaw surówek),Deser (gruszka w cieście), Przekąski zimne (śledź w koszyczku, warkocz z halibuta, schab po kielecku, schab ze śliwką, karczek w ziołach, boczek faszerowany polędwiczką, szparagi z szynką, sałata Atena,sałatka ryżowa), Dania gorące (Łakomczuch/kotlet schabowy zapiekany na grzance z szynką i serem/, barszcz czerwony z pasztecikami), Bufet deserowy ( patery z ciastami iowocami), Napoje gorące (kawa, herbata), Napoje zimne (sok 1l, woda mineralna 0,5 l, coca-cola 1 l), Alkohol (Szampan 0,5 l, wódka 0.25 l).
Ogłoszeniodawca
Firma: Biuro Turystyki AntałekTelefon: 12/ 631 01 05, 12/633 22 18
E-mail: antalek@antalek.pl
Zobacz inne ogłoszenia z tego działu
Zobacz inne ogłoszenia z tego działuKrakowskie lotnisko otrzymało prestiżową nagrodę
A&O otwiera nowy obiekt w Kopenhadze
Makarun otwiera lokal poza Europą
MSZ zaktualizowało ostrzeżenie przed wyjazdami do Izraela
Komunikat MSZ w sprawie wyjazdów na Sri Lankę
Zakwaterowanie w Czarnogórze, Herceg Novi
PLL LOT z nową trasą w sezonie letnim
Uniwersytet chce kształcić pilotów wycieczek i przewodników
Końcówka roku udana dla Kraków Airport
Mniej pasażerów na lotnisku w Poznaniu
Nowa trasa z łódzkiego lotniska
Ruch w Pyrzowicach zbliżony do wyników z 2019 roku
Sfinks Polska otwiera nowy lokal