TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter




Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Dział: Dla turystów

Wigilia dla Firm.

Data wstawienia: 2010-11-21 13:34
Data ważności: 2010-12-21
Województwo: -wszystkie-

Zapraszamy do spędzenia z nami okresu przedświątecznego. W przyjaznej, ciepłej atmosferze, z pięknymi widokami za oknem urządzimy dla Państwa wigilię firmową lub przyjęcie świąteczne. Zadbamy o opłatek oraz świąteczną atmosferę. Na życzenie zapewnimy także przygrywanie kapeli góralskiej lub kulig z pochodniami.

Nasza szefowa kuchni specjalnie na tę okazję przygotowała menu składające się z:

Tradycyjnego, góralskiego barszczu z uszkami
Panierowanego karpia podawanego z ziemniakami oraz surówką
Lepionych na miejscu pierogów z kapustą i grzybami
Łazanek z makiem i rodzynkami
Sałatki jarzynowej
Śledzia z cebulką w oleju
Pieczywa
Domowego sernika
Napoi (kawy/herbaty/soków/wody mineralnej)

lub

Tradycyjnej zupy grzybowej
Panierowanego karpia podawanego z ziemniakami oraz surówką
Kapusty z grochem
Lepionych na miejscy pierogów z grzybami
Śledzia w śmietanie
Sałatki jarzynowej
Pieczywa
Przepysznego makowca
Napoi (kawy/herbaty/soków/wody mineralnej)
Stawka za kolację wigilijną wynosi 45,-zł/osobę.

Dla firm, które zdecydują się na nocleg, oferujemy specjalny rabat - 20% od osoby.


Ogłoszeniodawca

Firma: Schronisko Trzy Korony
Telefon: 18 2629823
E-mail: trzykorony@trzykorony.pl



Zobacz inne ogłoszenia z tego działu

Zobacz inne ogłoszenia z tego działu

dodaj swoje ogłoszenie [+]


Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję