Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2010-06-14
Województwo: -wszystkie-
!!! LAST MINUTE !!!
!!! OSTATNIE MIEJSCA !!!
termin
14/06/2010
Egipt - TABA
!!! Bezpośrednie loty z Warszawy i Katowic do Taby !!!
hotel
SOLYMAR SEA STAR 4*
ALL INCLUSIVE
Cena od 1169 zł
Ceny zawierają: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu (dzieci mają zniżki przy dwóch osobach pełnopłatnych w pokoju), wyżywienie według oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta oraz podatek VAT, opłatę lotniskową 280 zł od osoby oraz ubezpieczenie KL, NNW i bagaż 60 zł na 8 dni lub 100 zł na 15 dni.
kod oferty:sel/2010
Telefon: 017 852 10 75
E-mail: balkanexpress@o2.pl
Dział: Dla turystów
!!! LAST MINUTE !!! !!! OSTATNIE MIEJSCA !!!
Data wstawienia: 2010-06-11 14:41Data ważności: 2010-06-14
Województwo: -wszystkie-
!!! LAST MINUTE !!!
!!! OSTATNIE MIEJSCA !!!
termin
14/06/2010
Egipt - TABA
!!! Bezpośrednie loty z Warszawy i Katowic do Taby !!!
hotel
SOLYMAR SEA STAR 4*
ALL INCLUSIVE
Cena od 1169 zł
Ceny zawierają: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu (dzieci mają zniżki przy dwóch osobach pełnopłatnych w pokoju), wyżywienie według oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta oraz podatek VAT, opłatę lotniskową 280 zł od osoby oraz ubezpieczenie KL, NNW i bagaż 60 zł na 8 dni lub 100 zł na 15 dni.
kod oferty:sel/2010
Ogłoszeniodawca
Firma: Balkan ExpressTelefon: 017 852 10 75
E-mail: balkanexpress@o2.pl
Zobacz inne ogłoszenia z tego działu
Zobacz inne ogłoszenia z tego działuUkraina - hotele obniżyły ceny
Przychodzi klient do biura podróży...
Przychody Egiptu z turystyki gwałtownie spadają
Branża turystyczna zawalczy o Rosjan?
Spadek obrotów na rzeszowskim lotnisku Jasionka
Z Okęcia do centrum Warszawy. Ma być sprawnie i szybko
Rzym bezskutecznie walczy z turystami
Branża krytykuje Piekielny Hotel
Coraz więcej turystów w świętokrzyskim?
"Menu Bez Tajemnic": z czego składają się restauracyjne dania?