TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Dział: Dla turystów

Gościniec Salmopolski

Data wstawienia: 2010-03-17 20:32
Data ważności: 2011-04-16
Województwo: Śląskie

Gościniec Salmopolski w Szczyrku

Gościniec Salmopolski oferuje 45 miejsc noclegowych w stylowo i komfortowo wyposażonych

pokojach 2 i 3 osobowych oraz apartamencie.

Wszystkie pokoje wyposażone są w TV oraz łazienki z WC.

Pokoje są jasne, przestronne, każdy z widokiem na przepiękne góry.

Hodowla ryb w Gościńcu

Największą atrakcją pensjonatu jest hodowla szlachetnej odmiany pstrąga źródlanego i jesiotra.

Przy Gościńcu Salmopolskim zlokalizowane jest źródło krystalicznie czystej wody.
Ten górski potok stwarza idealne warunki dla tak delikatnych ryb jak pstrąg źródlany i jesiotr.

Hodowlę stworzono przede wszystkim dla potrzeb restauracji.

Restauracja w Gościńcu Salmopolskim

Do dyspozycji pozostaje stylowa restauracja na 40 miejsc.

Oferta obejmuje kuchnię staropolską, regionalną oraz wegetariańską w przystępnych cenach.

Specjalność restauracji w Gościńcu Salmopolskim to żurek w chlebie i pstrąg w migdałach.

Konferencje

Sala konferencyjna w Gościńcu Salmopolskim
Sala konferencyjna pomieścić może dla 40 - 50 osób.
Obiekt zapewnia profesjonalną obsługę techniczną i gastronomiczną konferencji, szkoleń, spotkań biznesowych.


Ogłoszeniodawca

Firma: Gościniec Salmopolski
Telefon: 33 817 92 92
E-mail: info@gosciniec-szczyrk.pl



Zobacz inne ogłoszenia z tego działu

Zobacz inne ogłoszenia z tego działu
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję