Ogłoszenia
Ogłoszenia
- PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY - BIURO PODRÓŻY
- PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY
- SPECJALISTA DS. TURYSTYKI
- STARSZY SPECJALISTA D/S TURYSTYKI - dział...
- Psycholog/Pedagog/Socjoterapeuta/ 28.02-2.03
- Poszukiwana pielęniarka/ratownik med.
- Specjalista ds. obsługi posprzedażowej Wrocław
- rozszerzenie oferty, przewodnictwo
- Kraków- specjalista d/s turystyki
- Doradca Klienta d/s turystyki PRUSZKÓW
Dział: Dam pracę
Executive Sous Chef
Data wstawienia: 2008-12-09 14:48Data ważności: 2009-01-08
Województwo: Mazowieckie
Naszym Klientem jest jedna z najbardziej prestiżowych restauracji w centrum Warszawy.
Obowiązki:
Układanie menu
Kalkulacja kosztów
Zarządzanie personelem
Koordynowanie działań kuchni oferującej szeroką gamę potraw
Dostarczanie potraw najwyższej jakości
Wymagania:
Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku
Umiejętności zarządzania i motywowania personelu
Kreatywność i znajomość nowych trendów kulinarnych
Znajomość zasad HACCP
Dobra znajomość języka angielskiego
Nasz Klient oferuje:
Atrakcyjne wynagrodzenie
Szkolenia
Możliwość rozwoju zawodowego
Zdobycie doświadczenia w prestiżowej restauracji
Ogłoszeniodawca
Firma: HAYS POLANDZobacz inne ogłoszenia z tego województwa
Zobacz inne ogłoszenia z tego województwaWyrok w sprawie strajku w LOT niewiele wyjaśnił
Otwarcie Mercure Szczyrk Resort
Wzrost liczby pasażerów w Kraków Airport
Nowe połączenie Ryanair z Gdańska
Dobry luty na lotnisku w Gdańsku
Na wojennej ścieżce z uciążliwymi pasażerami
Ilu pasażerów obsłużył Katowice Airport?
Nowe połączenie z Warszawy-Modlin
Accor otwiera pierwszy hotel Mercure w kolejnym kraju UE
Mouzenidis Travel wprowadza nowe kierunki do oferty
Wizz Air zapowiada nowe połączenie z Warszawy
Wypełnione samoloty na wrocławskim lotnisku
Ile za mieszkanie na doby w Warszawie?
Busy Człopa,Dobiegniew,Strzelce Kraj.-Holandia,Niemcy,Belgia