Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds. turystyki
- KRAKÓW - Specjalista ds. Sprzedaży Podróży
- Sprzedawca wycieczek luksusowych
- Szukasz partner? MICE EXPO!
- Specjalista/ka ds turystyki (Warszawa)
- Specjalista ds turystyki
- Kierownik Salonu Fostertravel.pl - Skórzewo...
- Kierownik Salonu Fostertravel.pl - Białystok
- Przewodnik Kulinarny/ Gdańsk
- Lokal W CH Nowa Sukcesja
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za treść ogłoszeń. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Data ważności: 2008-08-13
Województwo: Małopolskie
andel´s Hotel**** Cracow
www.andelscracow.com
hotel zarządzany przez Vienna International Hotels&Resorts
poszukuje obecnie osoby na stanowisko
Szef Kuchni
Zakres obowiązków:
•Tworzenie menu kuchni hotelowej
•Samodzielne wykonywanie potraw zgodnie z menu kuchni hotelowej
•Organizacja szkoleń personelu
•Kontrola magazynów kuchni
•Udział w przedsiewzięciach promocyjnych restauracji
Wymagania:
•Wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne
•Udokumentowane doświadczenie, min 3 lata na stanowisku kucharza
•Obsługa programu MC Control
•Bardzo dobra znajomość zasad produkcji gastronomicznej
•Umiejętność organizacji pracy i zarządzania personelem
•Odporność na stres
•Sumienność i odpowiedzialność
•Kreatywność
•Umiejętność pracy w zespole
Oferujemy:
•przyjazną atmosferę pracy w młodym dynamicznym zespole.
•Możliwość zdobycia doświadczenia w dynamicznie rozwijającej się firmie
•Stabilność zatrudnienia
•Możliwość ciągłego podnoszenia kwalifikacji poprzez udział w szkoleniach
CV wraz z listem motywacyjnym prosimy przesyłać na adres:
m
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.
Dział: Dam pracę
Szef kuchni
Data wstawienia: 2008-07-14 14:26Data ważności: 2008-08-13
Województwo: Małopolskie
andel´s Hotel**** Cracow
www.andelscracow.com
hotel zarządzany przez Vienna International Hotels&Resorts
poszukuje obecnie osoby na stanowisko
Szef Kuchni
Zakres obowiązków:
•Tworzenie menu kuchni hotelowej
•Samodzielne wykonywanie potraw zgodnie z menu kuchni hotelowej
•Organizacja szkoleń personelu
•Kontrola magazynów kuchni
•Udział w przedsiewzięciach promocyjnych restauracji
Wymagania:
•Wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne
•Udokumentowane doświadczenie, min 3 lata na stanowisku kucharza
•Obsługa programu MC Control
•Bardzo dobra znajomość zasad produkcji gastronomicznej
•Umiejętność organizacji pracy i zarządzania personelem
•Odporność na stres
•Sumienność i odpowiedzialność
•Kreatywność
•Umiejętność pracy w zespole
Oferujemy:
•przyjazną atmosferę pracy w młodym dynamicznym zespole.
•Możliwość zdobycia doświadczenia w dynamicznie rozwijającej się firmie
•Stabilność zatrudnienia
•Możliwość ciągłego podnoszenia kwalifikacji poprzez udział w szkoleniach
CV wraz z listem motywacyjnym prosimy przesyłać na adres:
m
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.
Ogłoszeniodawca
Zobacz inne ogłoszenia z tego województwa
Zobacz inne ogłoszenia z tego województwaTour Salon przyznał nagrodę Touroperatora Roku 2013
Kolejny touroperator ogłasza niewypłacalność
Włochy: szczyt sezonu wakacyjnego w pełni
Traseo.pl: "Na naleśniki z jagodami w Góry Izerskie" - na rowerze
Noc Muzeów z Intercity - specjalna oferta przewoźnika
Wylot 05.02.2011 Z ITAKĄ do MARSA EL ALAM
Przed wakacjami - co warto wiedzieć
Pierwszy Dreamliner w barwach LOT
Dreamliner już wkrótce w PLL LOT!
Polacy zaprojektowali podwodny hotel