TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Gastronomia

Problemy z czystością i higieną w gastronomii

Data wysłania: 2009-03-10 14:06 Autor: Czytelnik IP 80.197.213.*

Witam,
Piszę pracę związaną z wykorzystaniem środków czyszczących i dezynfekujących w gastronomii. Chciałbym poznać jakie problemy związane z zapewnieniem czystości i higieny w gastronomii spotykacie na co dzień? Np. problemy z usuwaniem zabrudzeń (jakich?), osadzający się kamień, wysokie ceny środków czystości, brak informacji, długi czas realizacji dostaw, mało efektywne środki, problemy z aplikacją, opakowaniami, brak środka do ... (tu wpisz swoją sugestię), itp?
Czy macie jakieś sugestie w tej tematyce, typu np. pakiet podstawowy dla małej gastronomii, ulepszenie systemu zamówień, infolinia, praktyczne porady, testy, zmiana wielkości opakowań, itp?
Z góry dziekuję za wszelkie informacje.

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję