TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Biura turystyczne

POT przedłuża nabór do sztandarowego projektu

Data wysłania: 2019-03-04 10:31 Autor: Czytelnik IP automat

Aktualność:
Projekt "Polskie Marki Turystyczne" został stworzony przez Ministerstwo Sportu i Turystyki we współpracy z Polską Organizacją Turystyczną i zakłada stworzenie pakietów produktów turystycznych, tworzących jedną, spójną całość promowaną jako marka turystyczna. Projekt został wpisany do Strategii na Rzecz Odpowiedzialnego Rozwoju, a jego realizacja przyczyni się do budowy wizerunku Polski na arenie międzynarodowej jako atrakcyjnej, bezpiecznej i otwartej destynacji turystycznej, opartej o bogate zasoby kulturowe i przyrodnicze oraz budowy powiązań międzynarodowych dla polskiej turystyki.

Nabór do udziału w projekcie został przedłużony do 31 marca 2019 roku. Aby zgłosić się do udziału należy wypełnić formularz on-line poprzez stronę internetową www.polskiemarkiturystyczne.gov.pl.

Celem projektu jest również poprawa jakości zarządzania rozwojem turystyki, podniesienie jakości świadczonych usług turystycznych i okołoturystycznych oraz zracjonalizowanie prowadzonych działań marketingowych na poziomie lokalnym i regionalnym, tak aby ułatwić zarządzanie i promocję tzw. regionów turystycznych wykraczających poza granice administracyjne.

    • Nabór do projektu POT przedłużony 

      [2019-03-04 10:31 51.15.143.*]

      Bo to wyjątkowy bełkot, z którym branża nie chce mieć nic wspólnego, bo chodzi o skłócenie samorządowców. Zgłoszą się wyłącznie przydupasy podłej zmiany!   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję