TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Gastronomia

Nowe menu Aquarelle - steki na pierwszym miejscu

Data wysłania: 2008-08-31 10:18 Autor: Czytelnik IP automat

Aktualność:
W restauracji Aquarelle, która ma siedzibę w hotelu Radisson SAS we Wrocławiu może pochwalić się nowym menu, w którym główną role odgrywać będą soczyste steki.

Na taki pomysł wpadł Piotr Lisiewski, który pełni funkcję szefa kuchni w hotelu Radisson SAS. Steki mają być wykonywane z najwyższej jakości kruchego mięsa wraz z dodatkami. W menu można znaleźć między innymi:

• stek z udźca jagnięcego z zapiekanymi warzywami i borowikami w śmietanie
• stek z rostbefu argentyńskiego z pierożkami faszerowanymi serem gorgonzola i sosem ziołowym
• stek z oryginalnej wołowiny argentyńskiej marynowany w siedmiu ziołach z grillowanym serem
• wyśmienity T-BoneSteak z irlandzkiej wołowiny z dodatkiem sosu kurkowego i grillowanymi warzywami

Ceny tych wyśmienitych dań rozpoczynają się od 69 złotych.

    • Nowe menu w restauracji Aquarelle 

      [2008-08-31 10:18 78.8.4.*]

      Ceny istotnie nawet 6 gwiazdkowe, ale poplamiony obrys, wytarte sztućce, do sałaty dodają gotowe grzanki z Mamuta, do lodów zamiast śmietany paskudztwo ze sprayu, porcje - w przypadku ryb i sałat mikroskopijne. Do sałaty z krewetkami "krewetki coctailowe". Całkowicie pusta w porze obiadowej w sobotę sala, świadczy o właściwej ocenie klientów   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję