Ogłoszenia
Ogłoszenia
- PRACA W TURCJI- SEZON 2025
- praca na Wyspach Kanaryjskich
- Specjalista ds. turystyki
- Zainwestuje w biznes braza turystyczna
- Koordynator Procesów Franczyzowych
- Kraków - Specjalista ds. Turystyki
- SPECJALISTA DS OBSŁUGI KLIENTA
- Pilot na wycieczkę do Wiednia
- kierownik turnusu rehabilatycyjnego/wczasy
- STAŻ- ITAKA JASTRZĘBIE ZDRÓJ

Forum grupa: Gastronomia
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za wypowiedzi na forum. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
poszukuje informacji na temat unox lisa piec konwekcyjnyData wysłania: 2014-02-26 00:14 Autor: Czytelnik IP 87.206.120.*czy ten piec nadaje się do szybkiego opiekania np. zapiekanek, kanapek, bułek kebabowych do codziennej pracy. Wiem że opiekacze są do opiekania ale szukam czegoś większego jak ten piec ale czy spełni on moje wymagania . Czy zapiekanka z unox lisa będzie chrupiąca a zarazem mięka w środku i czy czas w jakim można upiec zapiekankę nie zamrożoną jest krótki?????
r e k l a m a |
Forum gorące tematy
Forum gorące tematy
Niedługo rozpoczną się targi Agrotravel
Będą konsekwencje wobec przedstawiciela LOT w Pekinie
Hotele przy centrach handlowych?
Cyfrowi kontrolerzy lotu to pieśń przyszłości
Efekt Świąt Wielkanocnych w biurach podróży
kurs menagera restauracji, czy cos daje?
Komisja Wolności Europejskich poparła unijne certyfikaty szczepień
Polska nagrodzona za kreatywne podejście w turystyce
Strategiczne spotkanie WP Holding
Niemcy celem podróży kulturowych?
Hotel Renaissance przyjmuje już pierwszych gości
Grecja: Tylko zaszczepieni będą obsługiwani wewnątrz lokali gastronomicznych
DZT: tendencja wzrostowa w deklaracjach wyjazdu Europejczyków otwiera dla nas perspektywy
Zderzenie autokaru z ciężarówką na DK 74
Amsterdam chce wychować niesfornych turystów
KLM: brakuje jednego kierunku do całkowitego przywrócenia przedpandemicznej siatki połączeń
Warto znać przepisy dotyczące turystów, także z innym niż polskie obywatelstwem
Podróż samolotem z dzieckiem - co trzeba wiedzieć?
Hotele z 29% wzrostem liczby gości, ale wciąż poniżej poziomu sprzed pandemii