TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Forum grupa: Gastronomia

jaki opiekacz?

Data wysłania: 2013-12-21 08:02 Autor: Czytelnik IP 87.206.216.*

witam planuje otwarcia lokalu z kebabem problem w tym ze nie wiem jaki opiekacz do miesa bedzie dla mnie najlepszy,poczatkowo zakladam sprzedaz w okolicach max 50 sztuk a nie chce kupic czegos zbyt duzego,prosze o jakies rady dzieki z gory

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję