TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Forum grupa: Baza turystyczna

Jak korzystać z wyciągów narciarskich za darmo

Data wysłania: 2012-03-13 09:16 Autor: Czytelnik IP automat

Aktualność:
W narciarskich kurortach - Wiśle i Ustroniu, w dniu 5 marca rozpoczęła się akcja pod hasłem Free Ski.

Akcja umożliwia darmowe szusowanie na nartach. Warunkiem jest, aby narciarz lub snowboardzista zakupił nocleg w Wiśle lub Ustroniu. W zamian otrzyma wiślański skipass uprawniający do bezpłatnego korzystania z wyciągów. Będą one czynne od godziny 8 do 21.

Organizatorami akcji są właściciele wyciągów oraz obiektów noclegowych w Wiśle.

Free Ski posiadają następujące obiekty noclegowe: hotel Pod Gołębiem, hotel Polonia, hotel Vestina, Dom Wypoczynkowy Beskidy, Geovita, Agroturystyka "Maria i Natasza", Relaks i pensjonat Uśmiech.

    • Darmowy skipass 

      [2012-03-13 09:16 213.134.151.*]

      Pytanie ile osób zechce dać się nabrać na tak ewidentny kant. Wystarczy wejść na strony poszczególnych obiektów (nie sprawdzałem na wszystkich, ale skoro tak było na wszystkich trzech, gdzie byłem, więc przyjmuję to za normę) i policzyć ile kosztują usługi zawarte w tym pakiecie, dodać cenę skipasu (cena dostępna na stronie organizatora akcji) i porównać z ofertą "skipas gratis", żeby zrozumieć, że kupując taki pakiet, nie tylko nic nie dostajemy gratis, ale wręcz pakiet jest droższy od sumy świadczeń kupowanych osobno. Ciekawe, kiedy branża zrozumie, ze nabijając klienta w butelkę za pomocą tak prymitywnych sztuczek, tak na prawdę na dłuższą metę tego klienta traci!!!!!   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję