TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Forum grupa: Temat dowolny

Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za wypowiedzi na forum. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

(dolnośląskie, Wrocław) Bezpłatne szkolenia dla pracowników branży

Data wysłania: 2010-11-09 11:39 Autor: Czytelnik IP 83.12.231.*

Zapraszamy pracowników branży:
turystycznej, obsługi imprez masowych lub porządku
i bezpieczeństwa publicznego z terenu województwa dolnośląskiego, chcących
z własnej inicjatywy nabyć nowe, uzupełnić lub podwyższyć kwalifikacje
i umiejętności zawodowe do udziału w projekcie:

,, Kwalifikacje na EUROpejskim poziomie"

realizowanym w okresie od 1.09.2010 r. do 31.07.2011 r. W ramach Poddziałania 8.1.1 ,, Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw".

W ramach projektu oferujemy udział w bezpłatnych szkoleniach branżowych( 60h, weekendy)do wyboru:

- ,,ZARZĄDZANIE USŁUGĄ I PRODUKTEM TURYSTYCZNYM"
lub
- "PRACOWNIK ZABEZPIECZENIA IMPREZ MASOWYCH"

połączonych z kursem języka angielskiego ( język branżowy, 60h, na tyg.) i udzielania pierwszej pomocy (8h, weekend).

Szkolenia i kursy odbędą się w dwóch turach: I- od XII.2010 do III.2011, II- od IV.2010 d VII.2011.

Udział w projekcie jest całkowicie bezpłatny.

Szczegółowe informacje oraz dokumenty rekrutacyjne są dostępne na stronie www.eurokwalifikacje.com.pl

Biuro Projektu
Ul. Dzierżoniowska 3, 57-100 Strzelin,
Tel. 519 193 762, mail: eurokwalifikacje@prosen.home.pl
Organizator- Prosen-net Sp. z o. o.

    r e k l a m a

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję