TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Forum grupa: Turystyka krajowa

Weekend za 3900 zł w Kazimierzu Dolnym

Data wysłania: 2010-06-23 09:43 Autor: Czytelnik IP automat

Aktualność:
Król Kazimierz - to nazwa czterogwiazdkowego hotelu, który wkrótce zostanie otwarty w Kazimierzu Dolnym. Trwają ostatnie prace wykończeniowe. Będzie to kompleks budynków, który zaopatrzony jest w 115 pokoi i apartamentów. Co ciekawe obiekt powstał tuż za odrestaurowanym spichlerzem.

Goście nowego hotelu mogą skorzystać z m.in. restauracji, baru, sali konferencyjnej, salonu SPA, kręgielnii, klubu bilardowego, jak i podziemnego parkingu.

W połowie listopada hotel przyjmie pierwszych gości. Obiekt już dziś przyjmuje rezerwacje na ostatni weekend tego roku. Uwaga: za dwie noce, w tym także sylwestrową z wieloma atrakcjami (pokazem sztucznych ogni nad Wisłą), trzeba zapłacić "tylko" 3900 zł od pary. Co interesujące, mimo ogromnych cen, już są chętni! Pojawiło się ponad czterdzieści rezerwacji.

    • Hotel Król Kazimierz w Kazimierzu Dolnym otwiera podwoje 

      [2010-06-23 09:43 85.65.199.*]

      planujemy wczasy kazimiezudolnym 15-08-10 do 22-08-10
      prosze o detale co do waszego hotela
      dziekuje !

      milena ronen
      abra_ro@netvision.net.il   odpowiedz »

      • Hotel Król Kazimierz w Kazimierzu Dolnym otwiera podwoje 

        [2010-07-24 10:13 79.185.59.*]

        Mnie jednak cały czas zadziwia cena,bo szczerze mówiąc to 3900zł to bardzo dużo jak na 2 dni wypoczynku,nie każdego będzie an to stać.

        HOTEL ORLIK ZAPRASZA DO KRYNICY ZDRÓJ.   odpowiedz »

 
     

Forum gorące tematy

Forum gorące tematy
Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję