TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Wyszukiwarka

Obecnie jest zindeksowane 56268 aktualności


Wskazówka: * zastępuje dowolny fragment tekstu!


Archwium aktualności
2021-07-19 do 2021-07-23
(rok 2021, tydzień 29)

Zmień tydzień   Zmień rok

Lista aktualności:


::: 2021-07-19 :::


ITD od początku wakacji skontrolowała ponad 600 autokarów
Gdańskie lotnisko publikuje wyniki za pierwsze półrocze
Lotnisko Chopina obsłużyło 1.9 mln pasażerów w pierwszym półroczu
WTTC: różnice w uznawaniu poszczególnych szczepionek dużą barierą dla turystyki

::: 2021-07-20 :::


Wyjazdy do Egiptu tańsze niż przed rokiem
Nowe połączenie Ryanair z Gdańska
PKP Intercity przypomina zasady udzielania pierwszej pomocy
Grecja stopniowo odzyskuje turystów
Mielno walczy z medialnymi rewelacjami stawiającymi nadmorskie miejscowości w złym świetle

::: 2021-07-21 :::


Enter Air wzmacnia flotę
Co pasażerowie sądzą na temat bezpieczeństwa w samolocie?
Co się działo podczas VI Kulinarnego Festiwalu Kwiatów Jadalnych?
UNWTO: Liczba przyjazdów turystycznych na świecie spadła o 85 proc.

::: 2021-07-22 :::


Zrównoważona turystyka motywem przewodnim nowej kampanii DZT
Rada Przemysłu Spotkań i Wydarzeń: wykorzystajmy możliwości jakie daje program szczepień
Spotkanie w sprawie opłat na OZZ i abonamentu dla hotelarzy
Zdecydowana większość pracowników tureckich hoteli zaszczepiona

::: 2021-07-23 :::


POT z nowym wiceprezesem
IGHP: W hotelach brakuje pracowników
Wykorzystano miliard złotych z Polskiego Bonu Turystycznego
Włochy: do restauracji czy muzeum z certyfikatem COVID
Piloci i przewodnicy mogą składać o wsparcie z Tarczy Antykryzysowej



Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję