TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Wyszukiwarka

Obecnie jest zindeksowane 56268 aktualności


Wskazówka: * zastępuje dowolny fragment tekstu!


Archwium aktualności
2016-04-04 do 2016-04-08
(rok 2016, tydzień 14)

Zmień tydzień   Zmień rok

Lista aktualności:


::: 2016-04-04 :::


Egipt zaczyna przekonywać do siebie turystów
Rainbow tworzy markę odpowiedzialną za pakietowanie dynamiczne
IX FGMP zbliża się wielkimi krokami

::: 2016-04-05 :::


Będzie spora transakcja na rynku lotniczym?
Hotel Skal dołączył do grona hoteli PPH&R
Grycan wchodzi na nowe rynki
Przed nami 20. edycja Targów EuroGastro
MSZ: ostrożnie na pograniczu Armenii i Azerbejdżanu
Singapore Airlines rozszerza code-share z Lufthansą i Swiss
Stanowisko ITRP w sprawie Turystycznego Funduszu Gwarancyjnego
Amadeus wprowadza nowe rozwiązania w platformie rezerwacyjnej
Nowy sekretarz generalny Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego

::: 2016-04-06 :::


Ewakuacje na warszawskich lotniskach
Itaka i Rainbow rozpoczynają sprzedaż egzotyki 2016/2017
PZOT: Wzrosła liczba rezerwacji i klientów biur podróży
Workshop z przedstawicielami cypryjskiej branży turystycznej
Wizz Air otworzy nową bazę w Sybinie
Ryanair i easyJet podsumowują marzec
Klienci Neckermanna częściej wybierają wczasy z dojazdem własnym
Almatur startuje z nową kampanią reklamową

::: 2016-04-07 :::


Marcowe wyniki polskich lotnisk
Wizz Air poleci z Olsztyna
Nowi szefowie kuchni rozpoczynają współpracę z Finnair

::: 2016-04-08 :::


Zmiany w składzie Zarządu PKP S.A.
Nowa kampania Niemieckiej Centrali Turystyki
Lotnisko w Modlinie będzie współpracować z nowym przewoźnikiem autobusowym



Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję