TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego ma nowego sekretarza

Nowym Sekretarzem Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego został mianowany Andrzej Saja. To niespełna 33-letni zastępca dyrektora hotelu Novotel Airport w Warszawie.


Życiorys Andrzej Saja może budzić zazdrość wśród młodych managerów: absolwent stosunków międzynarodowych na UW oraz studiów podyplomowych Executive MBA w Gdańskiej Fundacji Kształcenia Menedżerów. Karierę zawodową rozpoczął jako doradca wiceprezesa Urzędu Kultury Fizycznej i Turystyki, po czym został doradcą podsekretarza stanu Ministerstwie Transportu i Gospodarki Morskiej. W 1999-2000 członek Rady POT, przez kolejne dwa lata doradca prezesa tej organizacji, a następnie dyrektorem jego gabinetu. W latach 2002-2006 był dyrektorem dyrektor ds. wydawnictw i szkoleń POT gdzie zajmował się regionalnymi organizacjami turystycznymi. Andrzej Saja był również członkiem rady nadzorczej spółki Orbis S.A., Polskiej Agencji Rozwoju Turystyki S.A., Tarnowskiej Agencji Rozwoju Regionalnego S.A., Centrum Edukacji Turystycznej sp. z o.o. oraz przedsiębiorstwa z branży telekomunikacyjnej Długie Rozmowy S.A.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Andrzej Saja Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego POlska Organizacja Turystyczna Novotel Airport Orbis S.A. Ministerstwo Transportu i Gospodarki Morskiej Urząd Kultury Fizycznej i Turystyki Polska Agencja ROzwoju Turystyki S.A. Tarnowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. Centrum Edukacji Turystycznej SP. z o.o. polskie organizacje hotelarskie hotelarzy polskich izby gospodarczej w polsce światowe




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję