Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Praca w Turcji
- SPECJALISTA DS.PODRÓŻY ITAKA
- Rekrutujemy i zapraszamy do Zespołu!...
- Doradca Podróży Przystanek Wakacje Gdynia
- Specjalista ds. turystyki Wakacje.pl Poznań
- Pilot wycieczek Rzym 05-07.09
- Koh Samui bez doświadczenia
- Koordynator odpraw rejsów czarterowych
- PRACOWNIK BIUROWY - OBSŁUGA KLIENTA
- Specjalista ds. sprzedaży woj.Pomorskie


Restauracja Oranżeria w Hotelu Branicki ma nowego szefa kuchni
2008-04-28Restauracja Oranżeria w czterogwiazdkowym butikowym Hotelu Branicki w Białymstoku od lutego ma nowego szefa kuchni. Został nim 24-letni Krzysztof Zyśk, pochodzący z Mrągowa na Mazurach.
r e k l a m a
Krzysztof Zyśk kończył Technikum Technologii Żywienia. Pierwsze praktyki zdobywał w trzygwiazdkowym Hotelu Orbis Mrongovia, następnie czterogwiazdkowym w Sporthotelu Grynberg w Hessen Grunberg w Niemczech.
Po powrocie do Polski przez krótki czas pracował w Restauracji Dworek w Redzie. Następnie wyjechał do Anglii, a potem do Islandii, gdzie przez 2,5 roku w czterogwiazdkowym hotelu, jako szef Kuchni gotował między innymi dla: rodziny Rockefellerów, Kofiego Annana, delegacji senatorów USA, prezydenta i premiera Islandii, Barbry Streisand.
Interesuje się dietetyką i współczesnymi trendami kulinarnymi. Za najciekawsze kuchnie uważa francuską, polską i włoską.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Kolejny sportowy minister
Dział zmiana danych firm:
Więcej Polaków odwiedza Skanię. Jak duży
Sieć kawiarni zmienia
IATA: prognozy dla linii lotniczych
Nowe połączenie Lufthansy z Monachium do Taszkentu
Gdańsk Convention Bureau ruszyło z projektem - Gdański Klub Wolontariatu
Dwuosobowa wycieczka na Cypr nagrodą za wspomnienia z wakacji!
Air France rozwija sieć połączeń międzykontynentalnych
Grupa Travel Polska atakuje Exim Tours!
Powstała "Tarnowska Organizacja Turystyczna" - TOT
Słowacja: 30 mln euro na infrastrukturę narciarską
LOT: 50 jubileusz lotów z Warszawy do Rzymu
Pieniądze dla polskich uzdrowisk
Jak się bawiła szlachecka Polska?