Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Pilot wycieczek Szwajcaria
- Kierownik biura podróży Wakacje.pl King Cross
- SPECJALISTA DS. MARKETINGU
- Specjalista ds. turystyki
- SPECJALISTA DS.PODRÓŻY / KIEROWNIK
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista ds.sprzedaży turystyki Aktywnej -...
- Tańce Animacyjne Katowice
- PRODUCT MANAGER
- STARSZY SPECJALISTA DS. TURYSTYKI - DZIAŁ...


Trwa festiwal steków w hotelach Sheraton
2014-10-23Do końca listopada br. w hotelach Sheraton w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Sopocie trwać będzie Festiwal Międzynarodowych Steków.
r e k l a m a
W ciągu dwóch miesięcy szefowie kuchni serwować będą steki z mięsa najlepszych ras amerykańskich, argentyńskich, irlandzkich, polskich oraz urugwajskich. Steków można spróbować w barach SomePlace Else w Warszawie, Krakowie i Poznaniu oraz w 512 Lounge and Bar w hotelu Sheraton w Sopocie.
W menu znajdzie się 5 propozycji soczystych steków, które szefowie kuchni grillują lub opiekają w piecu podkreślając charakter najlepszej jakości mięsa ziołami, solą morską oraz delikatnym masłem. Goście do wyboru mają rostbefy amerykańskie, polskie, argentyńskie, irlandzkie i urugwajskie.
Pomysł Festiwalu Międzynarodowych Steków narodził się w hotelu Sheraton Poznań, gdzie na początku tego roku Krystian Szopka, szef kuchni hotelu serwował swoim gościom steki z różnych zakątków świata, a dania zostały przyjęte przez gości z ogromnym entuzjazmem.
"Steki z najwyższej jakości wołowiny zawsze stanowiły ważną część menu poznańskiego SomePlace Else. Widząc, jak dużym powodzeniem cieszą się one wśród gości, postanowiliśmy rozszerzyć naszą ofertę i zaproponować coś nowego - wybór steków przygotowywanych z mięsa pochodzącego z różnych krajów. Zamawiając poszczególne pozycje z menu, goście mogą porównać je ze sobą i przekonać się, jak bardzo różnorodny smak może mieć to samo mięso w zależności od rasy i sposobu hodowli bydła." - powiedział Krystian Szopka.
Do każdego ze steków przygotowano bogatą ofertę dodatków, sosów oraz win. Nowe dania dostępne są do końca listopada br. w godzinach otwarcia restauracji.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Polacy chcą wyjechać na dłuższe wakacje w
Nie wszystko idzie ku
Gastronomia się będzie zmieniać - pomogą drony i
Starsze aktualności:
3/4 Europejczyków planuje wakacyjne
Ecco Travel oferuje specjalne
Strajk na lotnisku może wykluczyć odpowiedzialność za opóźniony
Nowe hotele z logiem B&B już
Accor rozbudowuje lifestylową
Majowe obłożenie zapowiada się
Nowy międzynarodowy touroperator wchodzi do
Ceny wyjazdów na sierpień lekko w
Koniunktura sprzyja hotelom, ale inwestycji wciąż jest
Przewodnik Michelin po Francji: więcej Bib Gourmand niż gwiazdek?
Europejscy przewoźnicy strzeżcie się
Oasis Tours ma nowego przewoźnika
Co Focus Hotels oferuje właścicielom obiektów?
Rainbow Tours automatyzuje marketing z SALESmanago
Nietrzeźwy instruktor narciarstwa uczył turystów
Już wiadomo gdzie Dreamliner przejdzie testy
Zdobądź darmowe bilety na przelot do Japonii
Jak dobrze przygotować się do wyjazdu egzotycznego?
TUI Poland wyróżnione przez konsumentów
Pekin: trwa budowa najwyższego budynku