Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Recepcjonistka Stanica Wodna PTTK Wdzydze -...
- Specjalista ds. Turystyki Częstochowa
- specjalista ds. turystyki
- Usługi przewodnika miejskiego i pilota wycieczek
- Recepcja
- Prowadzenie punktu z biletami lotniczymi - Łódź
- Specjalista ds. Turystyki Gdańsk
- Zainwestuję pasywnie w biuro podróży lub projekt...
- Szkolenie dla pilotów wycieczek
- Praca w biurze podróży - organizacja wyjazdów...


Teraz czas na pstrąga
2012-09-06Znamy już laureatów konkursu zorganizowanego przez Stowarzyszenie Producentów Ryb Łososiowatych oraz portal horeca.pl. Uczestnicy mieli za zadanie przygotować potrawę z pstrąga, która oczaruje jury.
r e k l a m a
Mistrzowskie danie z pstrągiem w roli głównej przygotował szef kuchni restauracji Czarcia Łapa w Lublinie. Na pierwszym planie oczywiście smażony pstrąg lekko muśnięty dressingiem z szynki parmeńskiej wraz z grilowanymi warzywami.
Na pozycji drugiej uplasowała się łódzka restauracja Nowa Łódź. Na wyróżnienie zasłużyły gotowane na parze filety z pstrąga, z sosem migdałowym, podane z młodymi ziemniakami i bukietami fasolki.
W finałowej trójce znalazła się również raciborska restauracja hotelu Polonia i popisowe danie szefa kuchni, czyli gotowany pstrąg na parze z jarzynami.
Zwycięzca otrzymał zestaw garnków firmy TOM-GAST o łącznej wartości 3700 złotych. Laureaci pozostałych dwóch miejsc otrzymali profesjonalną maszynę do ostrzenia noży wraz z wymiennym modułem marki ChefsChoice o wartości 2450 złotych.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przedsiębiorcy komentują decyzję o przedłużeniu kontroli na
Dział centra informacji i promocji:
Nowa kampania Wielkopolskiej Organizacji
Kujawsko-Pomorskie kusi
Lublin będzie gospodarzem konferencji
Starsze aktualności:
Samodzielne podróże były
Wakacje przyszłoroczne nie zapowiadają się
Niemcy chwalą turystów
Wyjeżdżający na urlop często szukają
ETC: Turystyka potrzebuje systemu zarządzania
Kultowa, rzymska atrakcja turystyczna będzie
Nowy hotel Radisson Hotel Group w
USA najpotężniejszym rynkiem
Thomas Cook kupiony przez
Lotnisko w Lublinie - wszystko albo nic?
Coraz więcej pasażerów wybiera Ryanair
Airberlin daje 72-godzinną gwarancję
Wycieczki w Tatry bez przewodnika?
Małopolska w kulinarno-turystycznej odsłonie
Niebanalny miks dźwięków w barze SomePlace Else
Restauratorzy na tropie kulinarnej turystyki
Za jednym kliknięciem zarezerwuj samolot i hotel
Szczecin pomoże lotnisku w Goleniowie
Przewoźnik zwiększa liczbę połączeń
Travelplanet.pl zadowolony z wyników
Rainbow wzbogaca swoją ofertę czartermix
Poznań Ławica: w kwietniu b.r. obsłużono 96 tys. pasażerów
EasyJet wprowadza ułatwienia dla biur podróży
Pamięć o Costa Concordii wciąż żywa
Hiszpańska organizacja poszukuje polskich partnerów
hurghada -18.09-2.10- poszukuję towarzystwa