Ogłoszenia
Ogłoszenia
- WARSZAWA - specjalista ds. turystyki
- Zatrudnię pilota
- Travelplanet WROCŁAW - KIEROWNIK BIURA
- Specjalistka/ Specjalista ds. Turystyki - Poznań
- Specjalista ds. turystyki Galeria Żoliborz...
- BP ITAKA - ŁÓDŹ - KIEROWNIK BIURA
- Praca dla studenta
- Zainwestuje w biuro podrózy
- CORAL TRAVEL PRUSZKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Pilot wycieczek szkolnych (Katowice i okolice)
Teraz czas na pstrąga
Znamy już laureatów konkursu zorganizowanego przez Stowarzyszenie Producentów Ryb Łososiowatych oraz portal horeca.pl. Uczestnicy mieli za zadanie przygotować potrawę z pstrąga, która oczaruje jury.
Mistrzowskie danie z pstrągiem w roli głównej przygotował szef kuchni restauracji Czarcia Łapa w Lublinie. Na pierwszym planie oczywiście smażony pstrąg lekko muśnięty dressingiem z szynki parmeńskiej wraz z grilowanymi warzywami.
Na pozycji drugiej uplasowała się łódzka restauracja Nowa Łódź. Na wyróżnienie zasłużyły gotowane na parze filety z pstrąga, z sosem migdałowym, podane z młodymi ziemniakami i bukietami fasolki.
W finałowej trójce znalazła się również raciborska restauracja hotelu Polonia i popisowe danie szefa kuchni, czyli gotowany pstrąg na parze z jarzynami.
Zwycięzca otrzymał zestaw garnków firmy TOM-GAST o łącznej wartości 3700 złotych. Laureaci pozostałych dwóch miejsc otrzymali profesjonalną maszynę do ostrzenia noży wraz z wymiennym modułem marki ChefsChoice o wartości 2450 złotych.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Sierpień będzie lepszy od
Nowa restauracja z Łodzi chwali się
City break - jak wybierają
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem
SITE Poland podsumowuje 3 edycję programu Young
Państwo może nakładać obowiązki na dostawców usług internetowych z siedzibą w innym kraju
Dział centra informacji i promocji:
Niemcy chwalą turystów
Dolny Śląsk podsumowuje promocję
Starsze aktualności:
Rośnie liczba Turystów odwiedzających
Gotowe dania w sklepach zagrożeniem dla
Rozpoczęły się targi TT
TSUE rozpatrywał skargi
Polacy rzadziej jadają posiłki poza
Hilton uznany za najlepsze miejsce do
Turystyka może stać się głównym źródłem przychodów dla
UE ujednolici przepisy dotyczące krótkoterminowego
Lotnisko w Lublinie - wszystko albo nic?
Coraz więcej pasażerów wybiera Ryanair
Airberlin daje 72-godzinną gwarancję
Wycieczki w Tatry bez przewodnika?
Małopolska w kulinarno-turystycznej odsłonie
Niebanalny miks dźwięków w barze SomePlace Else
Restauratorzy na tropie kulinarnej turystyki
Za jednym kliknięciem zarezerwuj samolot i hotel
Szczecin pomoże lotnisku w Goleniowie
Przewoźnik zwiększa liczbę połączeń
Travelplanet.pl zadowolony z wyników
Rainbow wzbogaca swoją ofertę czartermix
Poznań Ławica: w kwietniu b.r. obsłużono 96 tys. pasażerów
EasyJet wprowadza ułatwienia dla biur podróży
Pamięć o Costa Concordii wciąż żywa
Hiszpańska organizacja poszukuje polskich partnerów
hurghada -18.09-2.10- poszukuję towarzystwa