Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Teraz czas na pstrąga
Znamy już laureatów konkursu zorganizowanego przez Stowarzyszenie Producentów Ryb Łososiowatych oraz portal horeca.pl. Uczestnicy mieli za zadanie przygotować potrawę z pstrąga, która oczaruje jury.
Mistrzowskie danie z pstrągiem w roli głównej przygotował szef kuchni restauracji Czarcia Łapa w Lublinie. Na pierwszym planie oczywiście smażony pstrąg lekko muśnięty dressingiem z szynki parmeńskiej wraz z grilowanymi warzywami.
Na pozycji drugiej uplasowała się łódzka restauracja Nowa Łódź. Na wyróżnienie zasłużyły gotowane na parze filety z pstrąga, z sosem migdałowym, podane z młodymi ziemniakami i bukietami fasolki.
W finałowej trójce znalazła się również raciborska restauracja hotelu Polonia i popisowe danie szefa kuchni, czyli gotowany pstrąg na parze z jarzynami.
Zwycięzca otrzymał zestaw garnków firmy TOM-GAST o łącznej wartości 3700 złotych. Laureaci pozostałych dwóch miejsc otrzymali profesjonalną maszynę do ostrzenia noży wraz z wymiennym modułem marki ChefsChoice o wartości 2450 złotych.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Długie weekendy listopadowe również
Sierpień będzie lepszy od
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem
SITE Poland podsumowuje 3 edycję programu Young
Państwo może nakładać obowiązki na dostawców usług internetowych z siedzibą w innym kraju
Dział centra informacji i promocji:
POT i PPL będą współpracować na rzecz promocji
Chcą ściągnąć młodych Niemców do
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Lotnisko w Lublinie - wszystko albo nic?
Coraz więcej pasażerów wybiera Ryanair
Airberlin daje 72-godzinną gwarancję
Wycieczki w Tatry bez przewodnika?
Małopolska w kulinarno-turystycznej odsłonie
Niebanalny miks dźwięków w barze SomePlace Else
Restauratorzy na tropie kulinarnej turystyki
Za jednym kliknięciem zarezerwuj samolot i hotel
Szczecin pomoże lotnisku w Goleniowie
Przewoźnik zwiększa liczbę połączeń
Travelplanet.pl zadowolony z wyników
Rainbow wzbogaca swoją ofertę czartermix
Poznań Ławica: w kwietniu b.r. obsłużono 96 tys. pasażerów
EasyJet wprowadza ułatwienia dla biur podróży
Pamięć o Costa Concordii wciąż żywa
Hiszpańska organizacja poszukuje polskich partnerów
hurghada -18.09-2.10- poszukuję towarzystwa