
Jak zarządzać w gastronomii?
2012-12-11Dziś w Łodzi odbędzie się pierwsza w Polsce konferencja poświęcona zarządzaniu w branży gastronomicznej "Catering Business Management". Organizatorem jest koło naukowe "Innowatorzy" WSMiP.
r e k l a m a
Eksperci branży pokażą dobre i złe strony kulinarnego biznesu. Obecni i przyszli restauratorzy będą mogli zgłębić wiedzę na temat tajników gastronomii.
Na konferencji spotkają się specjaliści, m.in.: prof. Józef Sala, prof. UEK, autor książki "Marketing w gastronomii" - jedynej publikacji w języku polskim poświęconej wieloaspektowości marketingu w branży gastronomicznej , Barbara Sokołowska-Urbańczyk, organizatorka łódzkiego Festiwalu Dobrego Smaku. Przybędą także przedstawiciele Urzędu Miasta Łodzi, którzy powiedzą, jak założyć własną firmę gastronomiczną.
Konferencja odbędzie się o godz. 10 w Dużej Sali Rady Wydziału Studiów Międzynarodowych i Politologicznych Uniwersytetu Łódzkiego (ul. Narutowicza 59a). Spotkanie potrwa do godziny 14.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Mazowsze przyciągnęło więcej
Gastronomia: wzrost cen ograniczony przez dużą
Komisja Europejska chce wesprzeć
Starsze aktualności:
Jakich wakacji szukano w
Dofinansowania wycieczek dla szkół za 70 mln
Nowe kierunki w ofercie EXIM
Wenecja idzie dalej z
Prezes Polskiej Grupy Lotniczej
Grecja próbuje odzyskać marmury z
Duży touroperator
Światowe Forum Ekonomiczne o rozwoju sektora
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem
Hotel Gołębiewski nie ruszy w
Turystyka dużo lepiej oceniana przez
Wyróżnienie dla Qubus Hotel Legnica
Gdzie podróżują internauci w 2011 r.
Uroczystości Bożonarodzeniowe w Wilnie
Jak zapełnić lukę na rynku gastronomicznym?
Co zagraniczni turyści sądzą o Polsce?
Branża zaciera ręce - turyści dopisali
PKP nie chce powtórki z rozrywki
Australijski przemysł turystyczny ma kłopoty
Nie skorzystasz z wc, zaoszczędzisz