Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Jak zarządzać w gastronomii?
Dziś w Łodzi odbędzie się pierwsza w Polsce konferencja poświęcona zarządzaniu w branży gastronomicznej "Catering Business Management". Organizatorem jest koło naukowe "Innowatorzy" WSMiP.
Eksperci branży pokażą dobre i złe strony kulinarnego biznesu. Obecni i przyszli restauratorzy będą mogli zgłębić wiedzę na temat tajników gastronomii.
Na konferencji spotkają się specjaliści, m.in.: prof. Józef Sala, prof. UEK, autor książki "Marketing w gastronomii" - jedynej publikacji w języku polskim poświęconej wieloaspektowości marketingu w branży gastronomicznej , Barbara Sokołowska-Urbańczyk, organizatorka łódzkiego Festiwalu Dobrego Smaku. Przybędą także przedstawiciele Urzędu Miasta Łodzi, którzy powiedzą, jak założyć własną firmę gastronomiczną.
Konferencja odbędzie się o godz. 10 w Dużej Sali Rady Wydziału Studiów Międzynarodowych i Politologicznych Uniwersytetu Łódzkiego (ul. Narutowicza 59a). Spotkanie potrwa do godziny 14.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Wyróżnienie dla Qubus Hotel Legnica
Gdzie podróżują internauci w 2011 r.
Uroczystości Bożonarodzeniowe w Wilnie
Jak zapełnić lukę na rynku gastronomicznym?
Co zagraniczni turyści sądzą o Polsce?
Branża zaciera ręce - turyści dopisali
PKP nie chce powtórki z rozrywki
Australijski przemysł turystyczny ma kłopoty
Nie skorzystasz z wc, zaoszczędzisz