TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Jak zarządzać w gastronomii?

Dziś w Łodzi odbędzie się pierwsza w Polsce konferencja poświęcona zarządzaniu w branży gastronomicznej "Catering Business Management". Organizatorem jest koło naukowe "Innowatorzy" WSMiP.


Eksperci branży pokażą dobre i złe strony kulinarnego biznesu. Obecni i przyszli restauratorzy będą mogli zgłębić wiedzę na temat tajników gastronomii.

Na konferencji spotkają się specjaliści, m.in.: prof. Józef Sala, prof. UEK, autor książki "Marketing w gastronomii" - jedynej publikacji w języku polskim poświęconej wieloaspektowości marketingu w branży gastronomicznej , Barbara Sokołowska-Urbańczyk, organizatorka łódzkiego Festiwalu Dobrego Smaku. Przybędą także przedstawiciele Urzędu Miasta Łodzi, którzy powiedzą, jak założyć własną firmę gastronomiczną.

Konferencja odbędzie się o godz. 10 w Dużej Sali Rady Wydziału Studiów Międzynarodowych i Politologicznych Uniwersytetu Łódzkiego (ul. Narutowicza 59a). Spotkanie potrwa do godziny 14.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
konferencja zarządzanie w branży gastronomicznej gastronomii Catering Business Management koło naukowe Innowatorzy WSMiP Łódź w Łodzi prof. Józef Sala Barbara Sokołowska-Urbańczyk restauracji




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję