Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Gessler wprowadza Samo-Obsługę
Głowa Magdy Gessler jest pełna kulinarnych pomysłów. Wiele z nich z powodzeniem daje się wykorzystać w biznesie. Do takich działań zaliczyć można nowe przedsięwzięcie restauratorki noszące nazwę - Samo-Obsługa.
Projekt, o którym mowa to zwykła lodówka stanowiąca swoisty automat z jedzeniem. Po wrzuceniu monety o nominale 5 zł można z niej wyciągnąć wybrane przez siebie danie. Za skarbonkę ma posłużyć czerwony garnek ustawiony w środku lodówki. Z niego też odlicza się ewentualną resztę.
Maszyna dzielnie służy na dziedzińcu Zamku Ujazdowskiego przy wejściu do Qchni Artystycznej. Podniebienia zainteresowanych pieszczą m.in. chłodniki, deser panna cotta, tabuleh z ogórkiem, miętą i pomidorami, lemoniada z imbirem i pomarańczą, penne z tuńczykiem. Warto dodać, że wszystkie receptury powstały specjalnie na potrzeby projektu Samo-Obsługa.
Tak Magda Gessler mówi o swoim projekcie - Ludzie przychodzący do restauracji obdarzają zaufaniem jej właściciela oraz szefa kuchni. Postanowiłam odwrócić tę sytuację i zaufać osobom, które mają ochotę zjeść szybki posiłek
Projekt Samo-Obsługa ma za zadanie raz na zawsze rozprawić się z mitem, że gotowe posiłki są niskiej jakości.
Jak przywołuje Gessler, pierwsze automaty wydające jedzenie powstały już na początku XX wieku. Warto przyjrzeć się ewolucji tego typu maszyn, które początkowo oferowały klientom podgrzane mikrofalami kanapki, by teraz zaspokoić rosnące potrzeby wymagających smakoszy, serwując świeże mleko czy wyhodowane w swoim wnętrzu zioła.
Projekt Samo-Obsługa funkcjonuje w godzinach otwarcia warszawskiej restauracji Qchnia Artystyczna, od poniedziałku do czwartku w godz. 12.00-23.00, od piątku do niedzieli w godz. 10.00-23.00.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Gessler i Okrasa wybierają szefa
10 polskich miast, które warto odwiedzić
Robert Trzópek promuje polską kuchnię w Indiach
Hilton wprowadził na rynek nową markę
Oasis Tours: zmiany w umowach agencyjnych
Jak Thomas Cook broni się przed bankructwem
Wizz Air otwiera platformę turystyczną
Turkish Airlines ze Stambułu do Krakowa?
Lotnisko w Szymanach będzie miało nowy terminal
Brzydka pogoda rozkręciła sprzedaż?
Polish Prestige Hotels & Resorts: nowe czterogwiazdkowce
Boeing 777 lepszy od Airbusa 340
Ten region upodobali sobie Polacy