Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Gessler wraca do gry: krytykuje i poniża
Po kilkumiesięcznej przerwie Magda Gessler rusza do ataku. Restauratorka rozpoczęła przygotowania do kolejnej już edycji swojego telewizyjnego programu "Kuchenne Rewolucje". Na pierwszy ogień poszła restauracja z wielkopolskiego Jastrowia.
Właścicielami lokalu Folklor jest para 26-latków - Natalia i Szymon. Najwięcej kontrowersji wśród pracowników wzbudzał młody wiek restauratorów, a co za tym idzie brak doświadczenia.
Gessler tradycyjnie rozpoczęła rewolucję od przetestowania jakości serwowanych dań. Zamówiła potrawy dostępne w karcie dań, uzyskując jednocześnie zapewnienie, że kucharze gotują wyśmienicie. Niestety tak pięknie nie było. Gwoździem do trumny restauratorów okazała się wątróbka, później było już tylko gorzej... zepsuty zakwas do żurku i wodnisty rosół. Główny zarzut? To jest nieuczciwa kuchnia - podsumowała Gessler.
Kulinarne wyzwanie po raz kolejny nie przerosło restauratorki. Po czterech tygodniach p. Magda powróciła do lokalu. Po skosztowaniu przysmaków, które notabene sama poleciła opuściła restaurację w pełni usatysfakcjonowana.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Dział dla turystów:
POT i PPL będą współpracować na rzecz promocji
Lotnisko Chopina pobiło swój
Miasta upominają się o opłatę
Rada UE przyjęła mandat negocjacyjny w sprawie nowelizacji dyrektywy
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
PKP Intercity w listopadzie odbierze 17 składów Pendolino
Zagłosuj w konkursie Polska Pięknieje
Wzrasta liczba kubańskich turystów
Polskie lotniska - jest naprawdę dobrze
Tworzenie szans dla młodych w branży hotelarskiej
Biura podróży, a kryzys gospodarczy
Baltona - nowy terminal na wyłączność
Unia udostępni nasze dane osobowe
Sposób na zwiększenie frekwencji w pubach
Turystyka rozwoju - szkolenia dla branży turystycznej
Chorwacja hotel Medena z wyżywieniem od 958 zł 7/9 noclegów!
Ruszyła II edycja programu Biuro podróży przyjazne zdrowiu turysty
Osad słowiańska - jak żyli pierwsi Polacy?
Toruńskie atrakcje za pół ceny
Agencje turystyczne zarabiają na tym krocie
Nowy lokal gastronomiczny w Krakowie
Eurolot zaprezentował swój nowy samolot
TURYSTYKA PRZEMYSLOWA NA GóRNYM SLASKU I JEJ ROZWóJ .POMOC.
Praca rezydenta w Wezyrze warto????