Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Wynajme apartament Wlochy Poludniowe
- B.P. Itaka Chorzów zatrudni pracownika z...
- Doradca Klienta WAKACJE.PL
- Rainbow Szczecin Kaszubska
- Specjalista ds. Turystyki kulturowej i...
- TUI Racibórz
- Travelplanet.pl Gliwice - Specjalista ds....
- Pilot wycieczek Zakynthos
- Poszukujemy pilotów
- Pracownik biura podróży w Krakowie


Gessler wraca do gry: krytykuje i poniża
Po kilkumiesięcznej przerwie Magda Gessler rusza do ataku. Restauratorka rozpoczęła przygotowania do kolejnej już edycji swojego telewizyjnego programu "Kuchenne Rewolucje". Na pierwszy ogień poszła restauracja z wielkopolskiego Jastrowia.
Właścicielami lokalu Folklor jest para 26-latków - Natalia i Szymon. Najwięcej kontrowersji wśród pracowników wzbudzał młody wiek restauratorów, a co za tym idzie brak doświadczenia.
Gessler tradycyjnie rozpoczęła rewolucję od przetestowania jakości serwowanych dań. Zamówiła potrawy dostępne w karcie dań, uzyskując jednocześnie zapewnienie, że kucharze gotują wyśmienicie. Niestety tak pięknie nie było. Gwoździem do trumny restauratorów okazała się wątróbka, później było już tylko gorzej... zepsuty zakwas do żurku i wodnisty rosół. Główny zarzut? To jest nieuczciwa kuchnia - podsumowała Gessler.
Kulinarne wyzwanie po raz kolejny nie przerosło restauratorki. Po czterech tygodniach p. Magda powróciła do lokalu. Po skosztowaniu przysmaków, które notabene sama poleciła opuściła restaurację w pełni usatysfakcjonowana.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Popularna sieciówka ze
Ferie nad Bałtykiem lepsze niż rok
Dział dla turystów:
Katowice Airport ostrzega przed
IGHP: początek roku tradycyjnie przyniósł hotelom niską
Starsze aktualności:
Hotelarze i kwaterodawcy z nowymi
NEKERA - liczne nowości na zimę
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Travelplanet - sprzedaż lepsza niż rok
OSAT: nie rekomendujemy współpracy z dwoma
Wyższy podatek turystyczny w
Branża wydarzeń i spotkań wnosi dużo do
Wakacje.pl prognozują udaną
PKP Intercity w listopadzie odbierze 17 składów Pendolino
Zagłosuj w konkursie Polska Pięknieje
Wzrasta liczba kubańskich turystów
Polskie lotniska - jest naprawdę dobrze
Tworzenie szans dla młodych w branży hotelarskiej
Biura podróży, a kryzys gospodarczy
Baltona - nowy terminal na wyłączność
Unia udostępni nasze dane osobowe
Sposób na zwiększenie frekwencji w pubach
Turystyka rozwoju - szkolenia dla branży turystycznej
Chorwacja hotel Medena z wyżywieniem od 958 zł 7/9 noclegów!
Ruszyła II edycja programu Biuro podróży przyjazne zdrowiu turysty
Osad słowiańska - jak żyli pierwsi Polacy?
Toruńskie atrakcje za pół ceny
Agencje turystyczne zarabiają na tym krocie
Nowy lokal gastronomiczny w Krakowie
Eurolot zaprezentował swój nowy samolot
TURYSTYKA PRZEMYSLOWA NA GóRNYM SLASKU I JEJ ROZWóJ .POMOC.
Praca rezydenta w Wezyrze warto????