Ogłoszenia
Ogłoszenia
- TRAVELAND A.T.w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- Wakacje.pl Warszawa-Żoliborz zatrudni Specjalistę
- Denar - Travel zatrudni sprzedawcę usług...
- Młodszy Specjalista ds. Turystyki / Specjalista...
- Konsultant ds. SPRZEDAŻY PRODUKTU TURYSTYCZNEGO
- biuro multiagencyjne w centrum handlowym we...
- Rezydent Turystyczny - TUNEZJA
- Specjalista ds Turystyki
- Główny rezydent biura podróży/ Head Rep
- Pilot wycieczek - Polska i Europa
Gessler wraca do gry: krytykuje i poniża
Po kilkumiesięcznej przerwie Magda Gessler rusza do ataku. Restauratorka rozpoczęła przygotowania do kolejnej już edycji swojego telewizyjnego programu "Kuchenne Rewolucje". Na pierwszy ogień poszła restauracja z wielkopolskiego Jastrowia.
Właścicielami lokalu Folklor jest para 26-latków - Natalia i Szymon. Najwięcej kontrowersji wśród pracowników wzbudzał młody wiek restauratorów, a co za tym idzie brak doświadczenia.
Gessler tradycyjnie rozpoczęła rewolucję od przetestowania jakości serwowanych dań. Zamówiła potrawy dostępne w karcie dań, uzyskując jednocześnie zapewnienie, że kucharze gotują wyśmienicie. Niestety tak pięknie nie było. Gwoździem do trumny restauratorów okazała się wątróbka, później było już tylko gorzej... zepsuty zakwas do żurku i wodnisty rosół. Główny zarzut? To jest nieuczciwa kuchnia - podsumowała Gessler.
Kulinarne wyzwanie po raz kolejny nie przerosło restauratorki. Po czterech tygodniach p. Magda powróciła do lokalu. Po skosztowaniu przysmaków, które notabene sama poleciła opuściła restaurację w pełni usatysfakcjonowana.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
MSiT chce 10 strategii dla
Na Pomorzu Zachodnim hotelarze nie
Dział dla turystów:
UN Tourism: Turystyka odbudowała się po
LOT wprowadza odroczone
Starsze aktualności:
Stary Rynek i ratusz w Poznaniu znów
Niemcy stawiają na turystykę kulturalną i zrównoważone
Polki wydają więcej na
Jest porozumienie w sprawie jednolitej, europejskiej przestrzeni
Okiem ubezpieczyciela - gdzie podróżowali
Piotr Borys odpowiedzialny za turystykę w
64% Polaków planuje zwiększyć budżet na
GITD podsumowuje akcję Bezpieczny autokar-ferie
Wstępne porozumienie w sprawie rozporządzeń dot. danych pasażerów linii
Parlament Europejski przyjął nowe przepisy dotyczące wynajmu
PKP Intercity w listopadzie odbierze 17 składów Pendolino
Zagłosuj w konkursie Polska Pięknieje
Wzrasta liczba kubańskich turystów
Polskie lotniska - jest naprawdę dobrze
Tworzenie szans dla młodych w branży hotelarskiej
Biura podróży, a kryzys gospodarczy
Baltona - nowy terminal na wyłączność
Unia udostępni nasze dane osobowe
Sposób na zwiększenie frekwencji w pubach
Turystyka rozwoju - szkolenia dla branży turystycznej
Chorwacja hotel Medena z wyżywieniem od 958 zł 7/9 noclegów!
Ruszyła II edycja programu Biuro podróży przyjazne zdrowiu turysty
Osad słowiańska - jak żyli pierwsi Polacy?
Toruńskie atrakcje za pół ceny
Agencje turystyczne zarabiają na tym krocie
Nowy lokal gastronomiczny w Krakowie
Eurolot zaprezentował swój nowy samolot
TURYSTYKA PRZEMYSLOWA NA GóRNYM SLASKU I JEJ ROZWóJ .POMOC.
Praca rezydenta w Wezyrze warto????