Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Wynajme apartament Wlochy Poludniowe
- B.P. Itaka Chorzów zatrudni pracownika z...
- Doradca Klienta WAKACJE.PL
- Rainbow Szczecin Kaszubska
- Specjalista ds. Turystyki kulturowej i...
- TUI Racibórz
- Travelplanet.pl Gliwice - Specjalista ds....
- Pilot wycieczek Zakynthos
- Poszukujemy pilotów
- Pracownik biura podróży w Krakowie


Starbucks i nowe kawowe przysmaki
Jesienna oferta kawiarni Starbucks została wzbogacona o nowe kawowe przysmaki inspirowane dobrze już znanymi produktami.
We wrześniu i październiku goście Starbucks będą mogli spróbować zupełnie nowej kawy, Creme Brulee Macchiato. Inspiracją do jej stworzenia był francuski deser, Creme Brulee, czyli krem z jajek i śmietany, pokryty warstwą skarmelizowanego cukru. Napój podawany jest z syropem Creme Brulee oraz polewą z ciemnego karmelu. Kawa Creme Brulee Macchiato dostępna jest zarówno na ciepło, jak i na zimno, a także w postaci napoju miksowanego z lodem jako Creme Brulee Frappuccino, serwowane dodatkowo z bitą śmietaną.
Kolejną nowością jest mieszanka Anniversary Blend, po raz pierwszy wprowadzona na rynek jesienią 1996 roku, w 25. rocznicę rozpoczęcia działalności Starbucks. Anniversary Blend powstała na bazie kaw ziarnistych pochodzących z regionu Azji i Pacyfiku, dodatkowo wzbogaconych o sezonowaną kawę indonezyjską. Kawę Anniversary Blend cechuje niska kwasowość oraz intensywny aromat i smak z nutami ziołowymi. Obecność sezonowanych ziaren z Sumatry nadaje jej dodatkowo posmak przypraw korzennych.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Popularna sieciówka ze
Ferie nad Bałtykiem lepsze niż rok
Dział dla turystów:
Katowice Airport ostrzega przed
IGHP: początek roku tradycyjnie przyniósł hotelom niską
Starsze aktualności:
Hotelarze i kwaterodawcy z nowymi
NEKERA - liczne nowości na zimę
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Travelplanet - sprzedaż lepsza niż rok
OSAT: nie rekomendujemy współpracy z dwoma
Wyższy podatek turystyczny w
Branża wydarzeń i spotkań wnosi dużo do
Wakacje.pl prognozują udaną
Przychód z turystyki wyniesie 1 mld?
Air France i airberlin połączy bliższa współpraca?
Kraków: na miejscu kamienicy i przedszkola stanie hotel w widokiem na Wawel?
Przewoźnicy otwierają nowe połączenia z Polski
Hotele wprowadzają innowacyjne rozwiązania
Nietrzeźwy kierowca autokaru wiózł 40 osób
Tajny schron nową atrakcją Pragi
Modlin akceptuje harmonogram napraw
Rekordowy zysk w Turkish Airlines
Wolontariat w Indiach i w AFryce