Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Kraków - Specjalista ds. Turystyki
- Pilot na wycieczkę do Wiednia
- kierownik turnusu rehabilatycyjnego/wczasy
- STAŻ- ITAKA JASTRZĘBIE ZDRÓJ
- ITAKA JASTRZĘBIE ZDRÓJ- SPECJALISTA DS TURYSTYKI
- PRACOWNIK BIUROWY - OBSŁUGA KLIENTA
- Specjalista ds. Turystyki w Salonie wakacje.pl...
- Recepcjonistka Stanica Wodna PTTK Wdzydze -...
- Specjalista ds. Turystyki Częstochowa
- specjalista ds. turystyki


Tatry - trzeci stopień zagrożenia lawinowego
2012-01-25Od wtorkowego wieczoru w Tatrach obowiązuje trzeci stopień zagrożenia lawinowego.
r e k l a m a
Na Kasprowym Wierchu leży blisko dwa metry śniegu. Temperatura wynosi tam minus 10 stopni. W rejonie Morskiego Oka schodzą małe, pojedyncze lawiny.
Ratownicy TOPR odradzają turystom wycieczki w górne partie gór, bo warunki są bardzo trudne. Na szlakach leży warstwa świeżego śniegu, niektóre z nich są nieprzetarte, a miejscami leżą duże zaspy. Ciągle pada śnieg i opada mgła, to ogranicza widoczność.
Komentarze
Tagi:
Dział biura turystyczne:
ESPT: Turystyka traci na połączeniu z resortem
Rośnie ruch na tureckich
Komisja Europejska chce uprościć rozliczenia VAT dla biur
Dział dla turystów:
PHH zmienia wykonawcę modernizacji Hotelu
ESPT: Turystyka traci na połączeniu z resortem
Lipcowy rekord w Katowice
Starsze aktualności:
OLX zachęca do turystycznej pomocy
Booking.com nie może żądać najniższych
Południe Polski apeluje o nieodwoływanie
Ceny na przyszły rok lekko
Jak wyglądały tegoroczne wakacje
Mimo lat regiony chorują na porty
Samodzielne podróże były
Wakacje przyszłoroczne nie zapowiadają się
Ilu pracowników zatrudnia McDonalds
IX edycja Polsko - Rosyjskiego Forum Turystycznego
Niemcy: rusza proces sprawczyni wypadku polskiego autokaru
Czy turyści doczekają się odszkodowań od biur podróży?
PKP InterCity: remont za pół miliarda
Targi hotelarskie już we wrześniu
Nowy kierunek dla pracujących w branży turystycznej
Lufthansa chce porozumienia z Air China
Na czas strajku kolejarzy PKP Intercity honoruje bilety Przewozów Regionalnych
Opole: darmowe szkolenie dla gastronomii
Franczyza czy własna działalność?