Ogłoszenia
Ogłoszenia
- działki nad morzem i jeziorem
- Specjaliści ds turystyki przyjazdowej Warszawa
- Pilot Wiedeń
- PILOT CITO CITO CHORWACJA GR SZKOLNA
- Specjalista ds. Turystyki - Żyrardów
- Pilot Włochy-Monako-Francja 23.09-29.09.2024
- Specjalista/Specjalistka ds. turystyki w salonie...
- Pilotaż 4-6.10/ Podlasie z Lublina
- pilot Paryż 06-11.10.2024
- Specjalista ds. rozwoju rynku (z j. ukraińskim)
Da Grasso wprowadza letnie zmiany w menu
Sieć pizzerii i restauracji Da Grasso wprowadza letnie, dietetyczne zmiany do menu swojego prestiżowego segmentu. W Restauracjach Da Grasso od czerwca dostępne są dwie nowe sałaty.
Restauracje Da Grasso to segment sieci, który oprócz pizzy, oferuje także przystawki, grillowane mięsa i ryby oraz makarony, zupy, a także szeroką gamę deserów i napojów. W skład menu restauracyjnego wchodzą również sałaty, podawane z chrupiącym i pieczywem czosnkowym. Poza siedmioma dotychczasowymi smakami, od czerwca w Restauracjach Da Grasso spróbować można także dwóch nowych smaków: Sałaty z Łososiem i Sałaty z Grillowanymi Warzywami.
Sałata z Łososiem to kompozycja trzech rodzajów sałat: lodowej, rukoli i roszponki, zroszona oliwą z oliwek i posypana grzankami ziołowo-czosnkowymi. Podawana jest z łososiem, oliwkami i kukurydzą. To wyrafinowana propozycja w sam raz na nadchodzące lato.
Z kolei druga z nowości w menu Restauracji Da Grasso to mieszkanka sałaty lodowej i roszponki z delikatnie grillowaną cukinią, brokułami i różnokolorową papryką, wzbogacona serem pleśniowym i kiełkami soi. Na koniec skropiona dressingiem jogurtowym. Ta smaczna kompozycja kruchej sałaty i grillowanych warzyw to propozycja idealna dla osób ceniących dania wegetariańskie.
Od czerwca tych i innych sałat można spróbować w 15 restauracjach sieci Da Grasso, zlokalizowanych na terenie całego kraju.
Komentarze
Tagi:
Dział dla turystów:
Nowa dyrektor IGHP na
ETC: Turystyka potrzebuje systemu zarządzania
Starsze aktualności:
Nowa trasa z Poznania i nie
POT rozdał nagrody dwudziesty
Rośnie liczba Turystów odwiedzających
Gotowe dania w sklepach zagrożeniem dla
Rozpoczęły się targi TT
TSUE rozpatrywał skargi
Polacy rzadziej jadają posiłki poza
Hilton uznany za najlepsze miejsce do
Turystyka może stać się głównym źródłem przychodów dla
Rainbow Tours zadowolony z przedsprzedaży
PKP PLK: będzie referendum strajkowe
PKP InterCity: remont za pół miliarda
Targi hotelarskie już we wrześniu
Nowy kierunek dla pracujących w branży turystycznej
LOT: inauguracja nowego połączenia
Tatry - trzeci stopień zagrożenia lawinowego
Druga fala strajku pilotów Iberii
TPN skontroluje fiakrów z Morskiego Oka
Kolejarze powalczą o pasażerów?
Nieoczekiwany finał hotelowej randki
Franczyza czy własna działalność?