TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Praktyczne rozwiązania w zarządzaniu gastronomią

Jak określić i utrzymać standardy, kontrolować przepływ gotówki i towarów, jak prawidłowo zorganizować obieg dokumentów i informacji, jak porozumiewać się z Gośćmi i jak reagować na ich reklamacje - na te i wiele innych pytań odpowiedzą eksperci podczas szkolenia organizowanego przez firmę Balance Education.


Podczas szkolenia eksperci-praktycy, odwołując się do swojego wieloletniego doświadczenia pokażą zasady, których przestrzeganie decyduje o sprawnym, zyskownym i satysfakcjonującym gości funkcjonowaniu restauracji.

W programie między innymi:

Standardy - czego dotyczą, czemu służą i jak je utrzymać?
Nadużycia w gastronomii - sytuacje im sprzyjające, przykłady nadużyć i sposoby zapobiegania.
Komunikacja interpersonalna i jej znaczenie.
Jak kontrolować przepływ gotówki i towarów, jak prawidłowo zorganizować obieg dokumentów i informacji?
Praktyczne sposoby rozliczania działalności handlowej w gastronomii.
Rozliczanie imprez konferencyjnych i bankietowych

Koszt udziału w szkoleniu: 320 zł + VAT 23%. 10% rabatu dla drugiej i kolejnych osób z tej samej firmy. Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe, certyfikat potwierdzający udział w szkoleniu, indywidualne konsultacje z ekspertami, serwis kawowy. Termin przyjmowania zgłoszeń upływa 11 sierpnia. Szkolenie odbędzie się 20 sierpnia w warszawskim hotelu Marriott.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
szkolenie szkolenia gastronomia z gastronomii praktyczne rozwiązania w zarządzaniu gastronomią zarządzanie Balance Education Warszawa standardy nadużycia komunikacja obieg dokumentów imprezy rozliczanie




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję