Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Praca w biurze franczyzowym TUI
- TRAVELAND A.T.w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- Stażysta/stażystka do biuro podróży Warszawa...
- Specjalista ds. turystyki Wakacje.pl Poznań
- REZYDEN-PILOT WYCIECZEK
- Wychowawca poszukiwany - Zimowiska Zakopane 2025
- Wychowawca poszukiwany - Zimowiska Zakopane 2025
- Przewodnik - praca w Grecji
- Wakacje.pl Warszawa-Żoliborz zatrudni Specjalistę
- Denar - Travel zatrudni sprzedawcę usług...
Praktyczne rozwiązania w zarządzaniu gastronomią
Jak określić i utrzymać standardy, kontrolować przepływ gotówki i towarów, jak prawidłowo zorganizować obieg dokumentów i informacji, jak porozumiewać się z gośćmi i jak reagować na ich reklamacje. Odpowiedzi na te i wiele innych będzie można uzyskać podczas szkolenia firmy Balance Education.
Szkolenie skierowane jest do właścicieli i menedżerów restauracji niezależnych oraz właścicieli i osób zarządzających obiektami noclegowymi prowadzącymi działalność gastronomiczną.
W programie między innymi:
- Kilka warunków zarabiania pieniędzy w gastronomii
- Praktyczne sposoby rozliczania działalności gastronomicznej /obieg dokumentów, raportowanie sprzedaży, polityka zakupowa, limity stanów magazynowych, "Food Cost" dobrym sposobem na efektywny handel/
- Kontroling w gastronomii
- Najczęściej spotykane nadużycia w gastronomii i sposoby zapobiegania im
- Organizacja i rozliczanie imprez zorganizowanych /biznes lunche, wesela, przyjęcia angielskie/
- Catering najwyższą formą usługi w gastronomii
Szkolenie poprowadzi Wojciech Łopaciński: Dyrektor Hotelu Filmar****, wykładowca Uniwersytetu Mikołaja Kopernika i Wyższej Szkoły Bankowej, doradca i szkoleniowiec hotelarski.
Kurs odbędzie się 26 kwietnia we wrocławskim Art Hotelu.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
MSiT chce 10 strategii dla
Na Pomorzu Zachodnim hotelarze nie
Dział centra informacji i promocji:
ECTAA ogłosiła Preferowany Kierunek Podroży na rok
Kraków wśród wybranych przez
Starsze aktualności:
B&B HOTELS wchodzi na nowe
Zapraszamy na Nowe Trendy w Turystyce
Majówka 2024 - taniej niż w zeszłym
Stary Rynek i ratusz w Poznaniu znów
Niemcy stawiają na turystykę kulturalną i zrównoważone
Polki wydają więcej na
Jest porozumienie w sprawie jednolitej, europejskiej przestrzeni
Polscy turyści nie zrezygnują z Egiptu!
Czego oczekują klienci biznesowi
Nad Morskie Oko tylko dorożką?
Biura: Z oferty znikają połączenia
Na tropie kulinarnej kinematografii
Jeszcze w tym roku wyższe stawki gwarancji ubezpieczeniowych?
Euro 2012: Irlandczycy chętnie zostawiali duże napiwki
Nowy przewoźnik czarterowy zastąpi OLT Express?
Lotnisko Modlin Parking LoTTransPark
Hiszpańska policja przestrzega turystów
Jak spakować wakacyjną walizkę i nie zapłacić za nadbagaż?
Airport Hotel Okęcie zaprasza na konferencje
Travelport podpisuje umowę z Alitalią
Najbardziej wartościowe publikacje turystyczne
Ta technika zmieniła oblicze gotowania