Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Poszukiwana specjalistka d/s turystyki...
- REZYDENT HOTELOWY - KRETA / GRECJA
- specjalista ds. turystyki - TOMASZÓW MAZOWIECKI
- REZYDENT TUNEZJA 2025
- Specjalista ds. rezerwacji rejsów - Gdańsk
- Praca w biurze podróży Galeria Podróży Olkusz
- WYGODA szuka instruktorów narciarstwa
- Specjalista ds. Turystyki
- Biuro podróży
- Sprzedam Biuro Podróży
Praktyczne rozwiązania w zarządzaniu gastronomią
Jak określić i utrzymać standardy, kontrolować przepływ gotówki i towarów, jak prawidłowo zorganizować obieg dokumentów i informacji, jak porozumiewać się z gośćmi i jak reagować na ich reklamacje. Odpowiedzi na te i wiele innych będzie można uzyskać podczas szkolenia firmy Balance Education.
Szkolenie skierowane jest do właścicieli i menedżerów restauracji niezależnych oraz właścicieli i osób zarządzających obiektami noclegowymi prowadzącymi działalność gastronomiczną.
W programie między innymi:
- Kilka warunków zarabiania pieniędzy w gastronomii
- Praktyczne sposoby rozliczania działalności gastronomicznej /obieg dokumentów, raportowanie sprzedaży, polityka zakupowa, limity stanów magazynowych, "Food Cost" dobrym sposobem na efektywny handel/
- Kontroling w gastronomii
- Najczęściej spotykane nadużycia w gastronomii i sposoby zapobiegania im
- Organizacja i rozliczanie imprez zorganizowanych /biznes lunche, wesela, przyjęcia angielskie/
- Catering najwyższą formą usługi w gastronomii
Szkolenie poprowadzi Wojciech Łopaciński: Dyrektor Hotelu Filmar****, wykładowca Uniwersytetu Mikołaja Kopernika i Wyższej Szkoły Bankowej, doradca i szkoleniowiec hotelarski.
Kurs odbędzie się 26 kwietnia we wrocławskim Art Hotelu.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Dział centra informacji i promocji:
Starsze aktualności:
Europejska turystyka odbija się po
Henley: Polski paszport mocniejszy od
Wyniki Lotniska Chopina znacznie powyżej
Najlepszy barman w Polsce zdradza trendy na 2024
TSUE: Poufność informacji dot. wypadków lotniczych kluczem do
Ratunkowe paczkomaty także we Wrocławiu i
W Wieliczce znów przeważają zagraniczni
Polscy turyści nie zrezygnują z Egiptu!
Czego oczekują klienci biznesowi
Nad Morskie Oko tylko dorożką?
Biura: Z oferty znikają połączenia
Na tropie kulinarnej kinematografii
Jeszcze w tym roku wyższe stawki gwarancji ubezpieczeniowych?
Euro 2012: Irlandczycy chętnie zostawiali duże napiwki
Nowy przewoźnik czarterowy zastąpi OLT Express?
Lotnisko Modlin Parking LoTTransPark
Hiszpańska policja przestrzega turystów
Jak spakować wakacyjną walizkę i nie zapłacić za nadbagaż?
Airport Hotel Okęcie zaprasza na konferencje
Travelport podpisuje umowę z Alitalią
Najbardziej wartościowe publikacje turystyczne
Ta technika zmieniła oblicze gotowania