TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Praktyczne rozwiązania w zarządzaniu gastronomią

Jak określić i utrzymać standardy, kontrolować przepływ gotówki i towarów, jak prawidłowo zorganizować obieg dokumentów i informacji, jak porozumiewać się z gośćmi i jak reagować na ich reklamacje. Odpowiedzi na te i wiele innych będzie można uzyskać podczas szkolenia firmy Balance Education.


Szkolenie skierowane jest do właścicieli i menedżerów restauracji niezależnych oraz właścicieli i osób zarządzających obiektami noclegowymi prowadzącymi działalność gastronomiczną.

W programie między innymi:
- Kilka warunków zarabiania pieniędzy w gastronomii
- Praktyczne sposoby rozliczania działalności gastronomicznej /obieg dokumentów, raportowanie sprzedaży, polityka zakupowa, limity stanów magazynowych, "Food Cost" dobrym sposobem na efektywny handel/
- Kontroling w gastronomii
- Najczęściej spotykane nadużycia w gastronomii i sposoby zapobiegania im
- Organizacja i rozliczanie imprez zorganizowanych /biznes lunche, wesela, przyjęcia angielskie/
- Catering najwyższą formą usługi w gastronomii

Szkolenie poprowadzi Wojciech Łopaciński: Dyrektor Hotelu Filmar****, wykładowca Uniwersytetu Mikołaja Kopernika i Wyższej Szkoły Bankowej, doradca i szkoleniowiec hotelarski.

Kurs odbędzie się 26 kwietnia we wrocławskim Art Hotelu.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
praktyczne rozwiązania w zarządzaniu gastronomią Balance Education zarządzanie gastronomia szkolenie szkolenia Art Hotel Wrocław gastronomii Food Cost kontroling catering




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję