Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds. turystyki
- Zainwestuje w biznes braza turystyczna
- Koordynator Procesów Franczyzowych
- Kraków - Specjalista ds. Turystyki
- SPECJALISTA DS OBSŁUGI KLIENTA
- Pilot na wycieczkę do Wiednia
- kierownik turnusu rehabilatycyjnego/wczasy
- STAŻ- ITAKA JASTRZĘBIE ZDRÓJ
- ITAKA JASTRZĘBIE ZDRÓJ- SPECJALISTA DS TURYSTYKI
- PRACOWNIK BIUROWY - OBSŁUGA KLIENTA


Kulinarne Kilimandżaro
2011-12-27Inicjatywa "Gastronomia na Obcasach" serdecznie zaprasza wszystkie Panie zawodowo związane z branżą gastronomiczną oraz pasjonujące się kuchnią pachnącą tradycją do udziału w profesjonalnym 2-dniowym noworocznym szkoleniu "Kulinarne Kilimandżaro".
r e k l a m a
Celem szkolenia będzie pogłębianie wiedzy na temat tradycyjnej kuchni Regionu Pomorza wzbogacone warsztatami kulinarnymi i szkoleniem sommelierskim.
Pretekstem do spotkania w zacnym gronie Kobiet Polskiej Gastronomii będzie przede wszystkim spotkanie promujące książkę pt. "Pomorska Książka Kucharska" autorstwa Grażyny Zaremby - Szuby, połączone z warsztatami kulinarnymi prowadzonymi przez samą autorkę. Atrakcyjności całej ofercie dodaje fakt, iż autorka a zarazem trenerka zdobyła w grudniu 2011 roku najwyższy szczyt Afryki - Kilimandżaro.
W programie między innymi:
- promocja książki badaczki historii kuchni Zachodniego Pomorza Grażyny Zaremby - Szuby "Pomorska książka kucharska", połączone z warsztatami kulinarnymi i opowieściami o zdobywaniu szczytów i pokonywaniu własnych słabości w imię samorealizacji
- warsztaty sommelierskie z Moniką Bielka - Vescovi właścicielką profesjonalnej instytucji szkoleniowej - krakowskiej "Szkoły Sommelierów" zajmującej się prowadzeniem kursów poszerzających wiedzę o winie
- wymiana doświadczeń i wytyczenie kierunku działania inicjatywy Gastronomia na Obcasach na 2012 rok, która za cel stawia sobie osiągnięcie renomowanej pozycji polskiej gastronomii na świecie ze znaczącym udziałem Kobiet. Spotkanie poprowadzi Joanna Ochniak.
Każda z Pań otrzyma również upominki w postaci I edycji kalendarza Gastronomii na Obcasach na rok 2012, zawierający przepisy autorstwa szefów kuchni uczestniczących w projekcie "Teatr Szkoła Kulinarna Gastronomia na Obcasach" na targach Gastro Trendy w Poznaniu. W trosce o piękno uczestniczek szkolenia specjalną niespodziankę szykuje szwajcarska firma kosmetyczna Declare.
Termin szkolenia: 9-11 styczeń 2012
Miejsce: Dworek Tradycja w Łobez (woj. Zachodniopomorskie).
Wszystkie panie zainteresowane udziałem w szkoleniu mogą uzyskać informacje pod adresem biuro@gastronomianaobcasach.com lub nr.tel (048) 535 554 898 w terminie do 31 grudnia.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
IGGP: Żadna z sił polityczna nie dba o branżę
Decyzji w sprawie transakcji na rynku dostaw
Stanowisko Rzecznika MŚP w sprawie
Zmarnowane pieniądze z KPO? Trwają kontrole i śledztwo
Dział targi, konferencje, workshop:
Małopolska promowana w
Lublin będzie gospodarzem konferencji
Urlop.pl zaprasza nowych i obecnych partnerów na
Starsze aktualności:
Gdzie Polacy latali sami na
Jak Polacy jeżdżą na
Nowa trasa z łódzkiego
Air France z bezpłatnym
OLX zachęca do turystycznej pomocy
Booking.com nie może żądać najniższych
Południe Polski apeluje o nieodwoływanie
Przewoźnik rozda darmowe bilety
Nowy touroperator w systemie TOM
Lokalne lotniska rozkwitną po wprowadzeniu nowych przepisów?
W 2013 spadek cen biletów lotniczych
Rynek gastronomiczny liczy na wzrosty
Schronisko w Dolinie Pięciu Stawów będzie nieczynne
Skandal: restauracje obrażają klientów
Więcej pasażerów odprawia się samodzielnie