Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Manager produktu
- Specjalista ds. obsługi posprzedażowej Wrocław
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Pilot na wycieczkę do Czech
- referent d/s turystyki
- Pilot na Sardynię 24-28.04.2025
- Rezydent biura podróży 2025 na Krecie
- Kierownik biura podróży Wakacje.pl King Cross
- SPECJALISTA DS. MARKETINGU
- Specjalista ds. turystyki


Nietypowy protest maszynistów
2013-06-10Kilkunastu szwedzkich kolejarzy od dwóch tygodni chodzi do pracy w spódnicach. To efekt protestu przeciw regulaminowi zabraniającemu noszenie szortów.
r e k l a m a
Protestujący mężczyźni zapewniają, że reakcje podróżnych na nietypowy strój były wyłącznie pozytywne.
Kolej Arriva, dla której pracują maszyniści wydała ogłoszenie, że pracownicy firmy powinni być schludnie ubrani. Jeśli mężczyźni chcą chodzić w spódnicach to pracodawca nie zamierza im tego zabraniać ani nikogo dyskryminować.
Rzecznik kolei nie wykluczył tego, że Arriva może zmienić regulamin.
Komentarze
Tagi:
Dział prawo i podatki:
Tajlandia zmieni przepisy
Karta pokładowa może wystarczyć do wykazania potwierdzonej rezerwacji na
Dział dla turystów:
Nowości w letniej siatce połączeń z Lotniska
Tajlandia zmieni przepisy
Grecja przyciąga turystów również po wysokim
Starsze aktualności:
3/4 Europejczyków planuje wakacyjne
Ecco Travel oferuje specjalne
Strajk na lotnisku może wykluczyć odpowiedzialność za opóźniony
Nowe hotele z logiem B&B już
Accor rozbudowuje lifestylową
Majowe obłożenie zapowiada się
Nowy międzynarodowy touroperator wchodzi do
Ceny wyjazdów na sierpień lekko w
Koniunktura sprzyja hotelom, ale inwestycji wciąż jest
WTTC: jeden na dwanaście etatów to praca w turystyce
Sportowcy będą mieć hotel, ale z opóźnieniem
Startuje sezon konferencyjny 2012 roku
Hotelarstwo i gastronomia: VAT nie odliczysz
Jak poprawić jakość i wydajność w pracy organizatora?
Z Balic bezpośrednio na El Prat
Gdzie panują doskonałe warunki narciarskie?
Gotuj z najlepszymi kucharzami
W tym hotelu przenocujesz za darmo
Dżerba zaprasza turystów na festiwal
Umowa zlecenia w lokalach gastronomicznych