
Gessler rezygnuje z restauracji
2014-04-22Magda Gessler poinformowała w piątek o wycofaniu się z firmowania swoim nazwiskiem 9 restauracji.
r e k l a m a
Restauratorka o swoim działaniu poinformowała wszystkich na Facebooku. "Ze względu na fundamentalne różnice w filozofii prowadzenia restauracji dzielące mnie i moich partnerów biznesowych rezygnuję z udzielania mojego nazwiska i wizerunku następującym restauracjom: AleGloria w Warszawie, Biała Gęś w Warszawie, Krokodyl w Warszawie, Trattoria Bellini w Warszawie, Polka w Warszawie, Polka w Łodzi, Marcello w Łodzi, Marcello w Krakowie oraz Restauracja Wentzl w Krakowie. Podjęłam już niezbędne kroki prawne w celu zakończenia tej współpracy - formalne rozstanie nastąpi po upływie okresu wypowiedzenia wiążącej mnie umowy. Rewolucje na własnym podwórku uważam za rozpoczęte. Wesołych Świąt Kochani" - napisała.
Nie wiadomo co konkretnie przyczyniło się do podjęcia ostatecznej decyzji przez restauratorkę.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za wypowiedzi na forum. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt
Gessler rozwiązuje współpracę z restauracjami
[2014-04-22 12:10 77.252.178.*]
Również Kryształowa w Katowicach rozstała się z p.Gessler. Fundamentalne różnice polegają głównie na tym, że to partner biznesowy angażował swoje pieniądze i widział, co daje faktycznie to 'firmowanie' - to, że koncept restauracji z cenami z bardzo górnej półki udaje się w jednym miejscu nie znaczy, że uda się gdzie indziej. odpowiedz »
Gessler rozwiązuje współpracę z restauracjami
[2014-04-23 13:10 83.8.147.*]
Kto by z tą wariatką wytrzymał, jak ona takie pomysły miała jak w tv, to te restauracje mogły tylko splajtować a pewnie musiały płacić konkretne pieniądze niby za reklamę (wizerunek) P.Gessler odpowiedz »
r e k l a m a
Gessler rozwiązuje współpracę z restauracjami
[2014-04-25 14:50 81.18.218.*]
W restauracji AleGloria po obiedzie poprosiłem o rachunek. Po kilku minutach przyszedł kelner bez rachunku i podał kwotę, jaką miałem zapłacić. Kiedy położyłem na stole pieniądze, on schował do kieszeni i zaproponował, że odprowadzi mnie do wyjścia. Jeśli w restauracjach Magdy Gessler mają miejsce takie praktyki, to polecałbym inspektorom Urzędu Skarbowego wybranie się w niedzielne popołudnie na obiadek. Zapewniam, że fiskalne wrażenia, pomijając kulinarne, będą pamiętali bardzo długo. odpowiedz »
Dział gastronomia:
Mazowsze przyciągnęło więcej
Gastronomia: wzrost cen ograniczony przez dużą
Komisja Europejska chce wesprzeć
Starsze aktualności:
Czego boją się Polacy na
Jakich wakacji szukano w
Dofinansowania wycieczek dla szkół za 70 mln
Nowe kierunki w ofercie EXIM
Wenecja idzie dalej z
Prezes Polskiej Grupy Lotniczej
Grecja próbuje odzyskać marmury z
Duży touroperator
Światowe Forum Ekonomiczne o rozwoju sektora
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem
Hotel Gołębiewski nie ruszy w
Sieć restauracji stawia na rozwój
Targi FOOD-to-GO w Krakowie za nami
Zmiany warunków wydawania zezwoleń na linie regularne do Grecji
McDonalds notuje najniższe wyniki od 10 lat
Otwarcie hotelu przy Lotnisku Chopina
Związkowcy nie chcą zewnętrznych ochroniarzy na lotniskach
Zima nie zaskoczy warszawskiego lotniska
Rekordowa ilość turystów odwiedziła polskie góry