Ogłoszenia
Ogłoszenia
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Pilot Praga-Wiedeń-Bratysława
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Almatur Katowice - praca w turystyce
- Szukam partnera: trekkingi w Himalaje
- Rezydent w hotelu
- BP ITAKA - KRAKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Projekt/Event Manager
Sieć amerykańskich restauracji chce podbić polski rynek
Sieć amerykańskich restauracji 7th Street uruchamia system franczyzowy, by móc otwierać lokale w całej Polsce.
7th Street serwuje dania kuchni amerykańskiej spożywane na miejscu oraz przekąski typu "take away". W ofercie są: kubełki i zestawy z panierowanym kurczakiem, frytki, kanapki, kebaby, sałatki, dania obiadowe, zestawy dla dzieci, desery lodowe, napoje alkoholowe.
Obecnie w naszym kraju działa jeden lokal. Jest to restauracja pod nazwą 7 Pokus w podwarszawskim Żyrardowie.
Restauracje 7th Street muszą spełniać warunki: mieć 60 mkw. minimum powierzchni, posiadać bezpośrednie wejście z ulicy, miejsce na letni ogródek. Franczyzodawca sugeruje lokalizacje w centrum miasta, ulicach handlowych, przy dużych osiedlach lub w galeriach handlowych.
Minimalna kwota potrzebna do otwarcia lokalu to 80 tys. zł. Jednorazowa opłata wstępna to 5 tys. zł netto, opłata miesięczna - 2,5 tys. zł netto, a opłata marketingowa wynosi 500 zł netto/miesiąc.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
7th street wchodzi na polski rynek
[2012-07-03 11:04 79.188.167.*]
my ich nie chcemy mamy własne sieci,a oni niech siedzą u siebie z tymi paskudztwami do jedzenia odpowiedz »
7th street wchodzi na polski rynek
[2012-07-03 11:14 95.49.244.*]
Zanim coś opublikujecie sprawdźcie to!!!!
To żadna sieć restauracji amerykańskich tylko pomysł człowieka, który nie ma pojęcia o gastronomi. Pierwsza nazwa Pierogi Babuni, później Siedem Pokus a teraz 7th Street. Zaczynali od pierogów a teraz dają obrzydliwe kurczaki, w cenie nie wyższej niż KFC. Śmierdzi tym jedzeniem na całym pasażu, obsługa taka że strach podejść. Kelner pije piwo a w między czasie obsługuje klientów. Właściciel nie ma zielonego pojęcia o gastronomii. Chce opłat za franczyznę a nic nie daje w zamian tzn. daje kurczaki których nikt nie chce jeść. W Ameryce nie ma takiej sieci restauracji, nawet fast foodu!! odpowiedz »
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Starsze aktualności:
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Nocowanie.pl bez optymizmu o
Krok w stronę uruchomienia połączeń z Polski do
Jak ubezpieczają się wyjeżdżający na
Raport Travelplanet pokazuje
Jakie nastroje ma pomorska branża
Sąd UE kwestionuje pomoc dla
Przydatne narzędzia do planowania podróży
Małopolska biznesowa promuje się w Skandynawii
Touroperatorzy, hotelarze i restauratorzy jednoczą siły
Pociągiem z Okęcia do centrum miasta
Żebracy utrapieniem restauratorów
Trwa głosowanie na najlepszy hotel
Kto sfinansuje powroty turystów?
Krakowski hotel sprzedany za 26 mln zł
Powstaje hotel z trawy i błota
Sieć lokali gastronomicznych planuje rozwój
Bezrobotny udawał pilota. Raz mu uwierzyli...
Czego chcą pracodawcy z branży turystycznej?