Ogłoszenia
Ogłoszenia
- specjalista ds turystyki
- Anex - Pracownik Działu Obsługi Agencyjnej
- PILOCI POSZUKIWANI NA WYJAZDY ZAGRANICZNE
- PRODUCT MANAGER/OPIEKUN KLIENTA VIP
- Specialista ds. skarg w dziale Customer Service
- Wakacje.pl Poznań Galeria Panorama-specjalista...
- Pilot do Drezna - 1-4.05.2025
- SZUKAM PILOTA WŁOCHY
- PRACOWNIK BIUROWY - OBSŁUGA KLIENTA
- Rezydent Turystyczny Turcja
Sieć amerykańskich restauracji chce podbić polski rynek
Sieć amerykańskich restauracji 7th Street uruchamia system franczyzowy, by móc otwierać lokale w całej Polsce.
7th Street serwuje dania kuchni amerykańskiej spożywane na miejscu oraz przekąski typu "take away". W ofercie są: kubełki i zestawy z panierowanym kurczakiem, frytki, kanapki, kebaby, sałatki, dania obiadowe, zestawy dla dzieci, desery lodowe, napoje alkoholowe.
Obecnie w naszym kraju działa jeden lokal. Jest to restauracja pod nazwą 7 Pokus w podwarszawskim Żyrardowie.
Restauracje 7th Street muszą spełniać warunki: mieć 60 mkw. minimum powierzchni, posiadać bezpośrednie wejście z ulicy, miejsce na letni ogródek. Franczyzodawca sugeruje lokalizacje w centrum miasta, ulicach handlowych, przy dużych osiedlach lub w galeriach handlowych.
Minimalna kwota potrzebna do otwarcia lokalu to 80 tys. zł. Jednorazowa opłata wstępna to 5 tys. zł netto, opłata miesięczna - 2,5 tys. zł netto, a opłata marketingowa wynosi 500 zł netto/miesiąc.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
7th street wchodzi na polski rynek
[2012-07-03 11:04 79.188.167.*]
my ich nie chcemy mamy własne sieci,a oni niech siedzą u siebie z tymi paskudztwami do jedzenia odpowiedz »
7th street wchodzi na polski rynek
[2012-07-03 11:14 95.49.244.*]
Zanim coś opublikujecie sprawdźcie to!!!!
To żadna sieć restauracji amerykańskich tylko pomysł człowieka, który nie ma pojęcia o gastronomi. Pierwsza nazwa Pierogi Babuni, później Siedem Pokus a teraz 7th Street. Zaczynali od pierogów a teraz dają obrzydliwe kurczaki, w cenie nie wyższej niż KFC. Śmierdzi tym jedzeniem na całym pasażu, obsługa taka że strach podejść. Kelner pije piwo a w między czasie obsługuje klientów. Właściciel nie ma zielonego pojęcia o gastronomii. Chce opłat za franczyznę a nic nie daje w zamian tzn. daje kurczaki których nikt nie chce jeść. W Ameryce nie ma takiej sieci restauracji, nawet fast foodu!! odpowiedz »
Dział gastronomia:
Na Pomorzu Zachodnim hotelarze nie
Starsze aktualności:
GITD podsumowuje akcję Bezpieczny autokar-ferie
Wstępne porozumienie w sprawie rozporządzeń dot. danych pasażerów linii
Parlament Europejski przyjął nowe przepisy dotyczące wynajmu
eSky chwali się tanimi pakietami na
Kto dołączył do Polskich Marek
Flixbus: 55 mln podróżnych w
Wakacje.pl rozszerzają
Turyści szukają
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Flix Bus uruchamia Ukraine
Nocowanie.pl: Zimowy wypoczynek w Polsce przyciąga węgierskich
Przydatne narzędzia do planowania podróży
Małopolska biznesowa promuje się w Skandynawii
Touroperatorzy, hotelarze i restauratorzy jednoczą siły
Pociągiem z Okęcia do centrum miasta
Żebracy utrapieniem restauratorów
Trwa głosowanie na najlepszy hotel
Kto sfinansuje powroty turystów?
Krakowski hotel sprzedany za 26 mln zł
Powstaje hotel z trawy i błota
Sieć lokali gastronomicznych planuje rozwój
Bezrobotny udawał pilota. Raz mu uwierzyli...
Czego chcą pracodawcy z branży turystycznej?