Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Sanepid zamknął lubelską restaurację
Skrajnie zły stan sanitarny - tak lubelski sanepid tłumaczy zamknięcie lokalu Aviator przy ulicy Radziszewskiego.
Tomasz Lis, kierownik oddziału higieny żywności, żywienia i przedmiotów użytku w sanepidzie opowiada co zastali inspektorzy w Aviatorze. Na syficie w kuchni były mole, lodówki i zamrażarki były brudne, między lodówką a ściana były pajęczyny, w szafkach znaleziono resztki jedzenia, naczynia były niedomyte, obok talerzy leżała brudna cebula.
Właściciel restauracji został ukarany finansowo - otrzymał 500 zł mandatu. Lokal będzie mógł działać, gdy zostanie doprowadzony do czystości.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Centrum Kolonii i Obozów Cogito - oferta Lato 2011
Dni Otwartych Piwnic na św. Urbana
LOT zmienia zasady wynagradzania pracowników
Polska firma stworzyła pierwszą aplikację VR dla branży turystycznej w Europie
Touroperatorzy wybierają lotniska lokalne. Raport.
Biura podróży wierzą w przyszłość
25 nowych klauzul niedozwolonych
Wiosenne imprezy gastronomiczne w Czechach
Park Miniatur - Ogrodzieniec odwiedzi Myszka Miki
8 edycja Festiwalu Dobrego Smaku