Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Praca w biurze podróży Galeria Podróży Olkusz
- WYGODA szuka instruktorów narciarstwa
- REZYDENT - TUNEZJA 2025
- Specjalista ds. Turystyki
- Biuro podróży
- Sprzedam Biuro Podróży
- REZYDENT, PILOT - TURCJA
- PASJONAT TURYSTYKI POSZUKIWANY
- BP ITAKA - KRAKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Travel Creator - Specjalista ds. turystyki...
Odbył się Festiwal Ryb Bałtyckich
W dniach 28-30.03.2014 r. w Hotelu Senator, zrzeszonym w grupie Polish Prestige Hotels & Resorts w Dźwirzynie, odbyła się VI edycja Festiwalu Ryb Bałtyckich. Impreza po raz kolejny przyciągnęła na środkowe wybrzeże kucharzy z całej Polski.
Do udziału w tym wydarzeniu branży gastronomicznej zaproszone zostały zespoły reprezentujące restauracje i hotele z całej Polski.
W tegorocznej edycji konkursu tematem przewodnim było przygotowanie przystawki ciepłej z combra królika, a także dania głównego z troci wędrownej lub dorsza bałtyckiego. Na przygotowanie 6 porcji ciepłej przystawki oraz 6 porcji dania głównego uczestnicy zmagań mieli 90 minut.
Imprezę zorganizowały wspólnie: Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski oraz Hotel Senator.
Honorowy patronat nad wydarzeniem objęło Stowarzyszenie Euro-Toques, a patronem merytorycznym było Stowarzyszenie Kucharzy Kujaw i Pomorza.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Starsze aktualności:
Europejska turystyka odbija się po
Henley: Polski paszport mocniejszy od
Wyniki Lotniska Chopina znacznie powyżej
Najlepszy barman w Polsce zdradza trendy na 2024
TSUE: Poufność informacji dot. wypadków lotniczych kluczem do
Ratunkowe paczkomaty także we Wrocławiu i
W Wieliczce znów przeważają zagraniczni
Właściciel biura odpowie przed sądem
Zaproponują kibicom nocleg na wodzie
Nowy prezes Kompanii Piwowarskiej
Unia stawia na rozwój infrastruktury
Pizzaiola poszukiwanym zawodem
Klienci Ateny dostaną tylko część pieniędzy
Wypadek czeskiego autokaru w Chorwacji
Polskie Porty Lotnicze notują zysk
Jak przedstawiają się ceny w biurach podróży?
Kto dostawcą alkoholi dla Sfinksa?
Żony dyplomatów ugotują bigos?
W Rio de Janeiro brakuje miejsc hotelowych
SPRZEDAM KONTENER(PRZYCZEPA) GASTRONOMICZNA
WEEKEND MAJOWY - DOLNY ŚLĄSK 1-4.05.2014 r. CENA 500zł/480zł