Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Wynajme apartament Wlochy Poludniowe
- B.P. Itaka Chorzów zatrudni pracownika z...
- Doradca Klienta WAKACJE.PL
- Rainbow Szczecin Kaszubska
- Specjalista ds. Turystyki kulturowej i...
- TUI Racibórz
- Travelplanet.pl Gliwice - Specjalista ds....
- Pilot wycieczek Zakynthos
- Poszukujemy pilotów
- Pracownik biura podróży w Krakowie


Odbył się Festiwal Ryb Bałtyckich
W dniach 28-30.03.2014 r. w Hotelu Senator, zrzeszonym w grupie Polish Prestige Hotels & Resorts w Dźwirzynie, odbyła się VI edycja Festiwalu Ryb Bałtyckich. Impreza po raz kolejny przyciągnęła na środkowe wybrzeże kucharzy z całej Polski.
Do udziału w tym wydarzeniu branży gastronomicznej zaproszone zostały zespoły reprezentujące restauracje i hotele z całej Polski.
W tegorocznej edycji konkursu tematem przewodnim było przygotowanie przystawki ciepłej z combra królika, a także dania głównego z troci wędrownej lub dorsza bałtyckiego. Na przygotowanie 6 porcji ciepłej przystawki oraz 6 porcji dania głównego uczestnicy zmagań mieli 90 minut.
Imprezę zorganizowały wspólnie: Stowarzyszenie Polskich Kucharzy i Cukierników Region Zachodniopomorski oraz Hotel Senator.
Honorowy patronat nad wydarzeniem objęło Stowarzyszenie Euro-Toques, a patronem merytorycznym było Stowarzyszenie Kucharzy Kujaw i Pomorza.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Popularna sieciówka ze
Ferie nad Bałtykiem lepsze niż rok
Starsze aktualności:
Hotelarze i kwaterodawcy z nowymi
NEKERA - liczne nowości na zimę
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Travelplanet - sprzedaż lepsza niż rok
OSAT: nie rekomendujemy współpracy z dwoma
Wyższy podatek turystyczny w
Branża wydarzeń i spotkań wnosi dużo do
Wakacje.pl prognozują udaną
Właściciel biura odpowie przed sądem
Zaproponują kibicom nocleg na wodzie
Nowy prezes Kompanii Piwowarskiej
Unia stawia na rozwój infrastruktury
Pizzaiola poszukiwanym zawodem
Klienci Ateny dostaną tylko część pieniędzy
Wypadek czeskiego autokaru w Chorwacji
Polskie Porty Lotnicze notują zysk
Jak przedstawiają się ceny w biurach podróży?
Kto dostawcą alkoholi dla Sfinksa?
Żony dyplomatów ugotują bigos?
W Rio de Janeiro brakuje miejsc hotelowych
SPRZEDAM KONTENER(PRZYCZEPA) GASTRONOMICZNA
WEEKEND MAJOWY - DOLNY ŚLĄSK 1-4.05.2014 r. CENA 500zł/480zł