Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Sieć pizzerii rozszerza się na cały kraj
Na intensywny rozwój stawia sieć pizzerii Biesiadowo. Do końca roku planowane jest otwarcie kilku nowych lokali.
Obecnie na rynku gastronomicznym działają 84 pizzerie, funkcjonujące pod logo Biesiadowo. Sieć chce do końca roku posiadać w Polsce aż 100 restauracji. Miejsce, gdzie może pojawić się nowy lokal nie gra roli "Interesują nas wszystkie lokalizacje - począwszy od centrów miast, po dzielnice sypialniane; od dużych ośrodków - po małe miejscowości. Wszystko uzależnione jest od franczyzobiorcy. Mamy też pierwsze lokale w centrach handlowych - w Gorzowie i w Szczecinie" - twierdzi Tomasz Wiśniewski, menadżer sieci. Wszystkie istniejące lokale działają na zasadzie franczyzy.
Otwieranie kolejnych restauracji może wydawać się ryzykowne, biorąc pod uwagę konkurencję na rynku. Lokali które oferują pizzę jest w Polsce sporo, a wiele z nich ma już swoich wiernych klientów. Zdaniem przedstawiciela sieci, pizza z Biesiadowo może konkurować z innymi smakiem i wielkością.
Lokale mają już wkrótce pojawić się w kolejnych miastach ."Nie ma nas jedynie w woj. zachodniopomorskim i opolskim, ale aktywnie poszukujemy tam franczyzobiorców. Chcemy opanować całą Polskę i wyjść za granicę - zapewnia Wiśniewski.
Plany sieci zakładają, że kolejne lokale mają powstawać również w krajach Europy Wschodniej i Zachodniej. Zagraniczna ekspansja ma odbyć się przy współudziale Crazy Piramid Pizza. Prowadzone są już rozmowy z ewentualnymi franczyzobiorcami.
Koncepty Biesiadowo i Crazy Piramid Pizza należą do firmy Wojtex. Firma posiada ofertę skierowaną do franczyzobiorców, w której znajdują się produkty potrzebne do przygotowania dań oraz niezbędny w prowadzeniu działalności sprzęt.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Kolejna alternatywa dla Egiptu?
W ten weekend rusza sprzedaż biletów na Pendolino
Uruchomiono polską wersję wyszukiwarki przewoźników
Z samolotu na komisariat policji