Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Kopytka zdominują samoloty Lufthansy
W grudniu, Lufthansa wprawia swoich pasażerów w świąteczny nastrój poprzez klasyczne, świąteczne menu, słodkie upominki i bożonarodzeniowe dekoracje. Pasażerowie Klasy Pierwszej i Biznes podróżujący na trasach międzykontynentalnych, będą mogli rozkoszować się tradycyjną pieczoną gęsią z czerwoną kapustą i kopytkami.
Specjalne przedświąteczne menu "Kulinarne pozdrowienia z zimowych gór", przygotowuje austriacka szefowa kuchni Johanna Maier, korzystając z rozgrzewających przypraw: cynamonu, goździków, imbiru, pieprzu, chilli i curry. Menu dopełniają specjalne ciasteczka i likiery. Dla miłośników kina przygotowany został także specjalny repertuar filmowy dostępny dzięki pokładowemu systemowi rozrywki.
Do końca roku personel pokładowy Lufthansy rozda pasażerom ponad 327 000 pralinek, 300 000 herbatników, 100 000 świątecznych pasztetów oraz wiele innych drobiazgów. Adwentowe wieńce ze świecami zdobią przednią część kabiny samolotów. Od 17 do 24 grudnia, na najmłodszych pasażerów podróżujących Lufthansą czekają też pluszowe świąteczne renifery.
Świąteczny nastrój jest obecny także w poczekalniach Lufthansy na lotniskach. W poczekalni Klasy Pierwszej na lotnisku w Monachium pasażerowie znajdą specjalny bożonarodzeniowy, kulinarny jarmark z sezonowymi przysmakami.
Menu w poczekalniach Lufthansy wzbogacone zostało o tradycyjne keksy, pierniczki, karmelizowane migdały oraz inne bożonarodzeniowe wypieki. Na gości w poczekalniach czeka też około 98 000 czekoladowych monet, 50 000 ozdób choinkowych oraz 30 000 czekoladowych Mikołajów.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Dział centra informacji i promocji:
POT i PPL będą współpracować na rzecz promocji
Chcą ściągnąć młodych Niemców do
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Pałac w Cieleśnicy nabiera nowego blasku
Balice: obligacje sfinansują nowe inwestycje
British Airways zapłacą 58,5 mln funtów kary!
OLT Jetair zmienia nazwę i zawiesza loty
POT będzie promować polską kuchnię
POT sprowadzi turystów upadłych biur?
Wyspy Kanaryjskie odcięte od świata
Ceny w sieciowych lokalach niezgodne z prawem?
MSZ przypomina o bezpieczeństwie na wakacjach
Gdzie będzie latał Oasis Tours
Aeroflot będzie miał swoje regionalne linie
TSS Polska i Flightbox współpracują
Sfinks Polska otwiera lokal w Kołobrzegu