Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Gastronomia i hotelarstwo - zintegrowany projekt branżowy
W dniach 22-24 maja 2013 roku w nowym Centrum Wystawienniczo - Kongresowym AmberExpo w Gdańsku odbędzie się największe w Polsce Północnej wydarzenie targowe dedykowane branży spożywczej, gastronomicznej i hotelarskiej.
W ramach zintegrowanego projektu branżowego, zaprezentowane zostaną cztery specjalistyczne ekspozycje: 17. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO, 15. Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK, 12. Międzynarodowe Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH oraz 16. Targi Mleczarstwa MLECZNA REWIA.
Zintegrowany projekt branżowy odbędzie się pod hasłem Zdrowo! czyli jak? Formuła imprezy zostanie poszerzona o wspólny program targów, zainaugurowany debatą "Zdrowo! czyli jak? - Tajniki zdrowego biznesu". Po raz pierwszy w zakresie tematycznym targów znajdą się usługi oraz produkty związane ze zdrowym odżywianiem i dietetyką. Tradycyjnie program obejmie liczne spotkania dla branży, szkolenia, profesjonalne seminaria, a także konsultacje i porady dla odbiorców indywidualnych, realizowane z udziałem branżowych ekspertów oraz przedstawicieli Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
W programie m.in.:
Konferencja "Jak wypiekać, aby sprzedać więcej pieczywa?"
Konferencja "Identyfikowalność i Znakowanie Produktów Rybnych"
Konferencja "Wartość Odżywcza Ryb"
Seminaria dla dietetyków i profesjonalistów z zakresu technologii żywienia
Pokazy kulinarne w wykonaniu Drużyny Olimpijskiej Stowarzyszenia Kucharzy Polskich
Pokazy wypieków piekarzy irlandzkich, słowackich i węgierskich
II Ogólnopolska Sztafeta Kulinarna Młodych Kucharzy
III Konkurs Kuźnia Słodkich Talentów
Strefa dietetyków - porady dla klientów indywidualnych
Partnerstwo powyższych projektów, zintegrowanych tematycznie i terminowo stworzy optymalne warunki prezentacji oferty oraz dodatkowe możliwości nawiązywania kontaktów i pozyskiwania partnerów handlowych.
Najlepsze produkty prezentowane na targach zostaną nagrodzone Medalami Mercurius Gedanesis oraz Nagrodą Specjalną - Pucharem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Targi odwiedzają: właściciele, menadżerowie, ajenci restauracji, kawiarni, barów, pizzerii, stołówek, jadłodajni, firm cateringowych, zajazdów, moteli, hoteli, pensjonatów, ośrodków wypoczynkowych, piekarni, cukierni, lodziarni, smażalni ryb, sklepów spożywczych, rybnych i nabiałowych, hurtowni spożywczych i nabiałowych oraz szefowie kuchni, dietetycy, a także dyrektorzy zarządzający, przedstawiciele ds. zakupów sieci supermarketów i dyskontów.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Dział targi, konferencje, workshop:
Polska zyskuje w
Nowe Trendy w Turystyce już za
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Nowość: egzotyczna turystyka językowa
Czerwony stoliczek, a na nim robaczek
Seria groźnych wypadków w Tatrach
Znana sieć otwiera nowe lokale
Będzie reorganizacja w Przewozach Regionalnych
"Grillowe wariacje" w sieci Sphinx
SKY CLUB wyprowadza wierzytelności!!!