Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Praca w biurze podróży Galeria Podróży Olkusz
- WYGODA szuka instruktorów narciarstwa
- REZYDENT - TUNEZJA 2025
- Specjalista ds. Turystyki
- Biuro podróży
- Sprzedam Biuro Podróży
- REZYDENT, PILOT - TURCJA
- PASJONAT TURYSTYKI POSZUKIWANY
- BP ITAKA - KRAKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Travel Creator - Specjalista ds. turystyki...
Nowa marka na rynku gastronomicznym
Well & Done to nowa marka na polskim rynku usług gastronomicznych. Firma powstała w 2012 roku firma, oferuje nowe miejsca oraz usługi na warszawskim rynku gastronomicznym. W skład grupy wchodzą: Bistro Warszawa, Cafe Lorentz, Restauracja w Muzeum Narodowym w Warszawie, której otwarcie planowane jest na przełom listopada i grudnia br. oraz firma cateringowa Taste Time.
- Wychodzimy naprzeciw potrzebom zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych - mówią pomysłodawcy przedsięwzięcia Aleksandra Furmankiewicz i Norbert Kabaczyński - Oferujemy usługi lokali położonych w najbardziej prestiżowych częściach Warszawy: Restaurację Bistro Warszawa w sercu Starego Miasta, kawiarnię Cafe Lorentz na dziedzińcu im. Prof. Lorentza w Muzeum Narodowym oraz Restaurację w głównym gmachu Muzeum Narodowego w Warszawie. Propozycję Well & Done uzupełniają usługi firmy cateringowej Taste Time.
Zespół grupy Well & Done tworzą doświadczeni profesjonaliści, od kilku lat działający w branży gastronomicznej oraz eventowej przy obsłudze i organizacji zarówno przyjęć kameralnych, jak i wielkoformatowych. Misją firmy jest oferowanie klientom miejsc przyjaznych, a zarazem eleganckich, łączących zamiłowanie do kulinarnych wyzwań z artystycznym i historycznym klimatem lokali.
Miejsca wchodzące w skład grupy Well & Done są przystosowane do obsługi takich wydarzeń, jak: bankiety, konferencje, przyjęcia koktajlowe czy business lunche. Dodatkową atrakcję stanowi oprawa muzyczna - jak regularne koncerty odbywające się w Bistro Warszawa oraz letnia scena Cafe Lorentz.
Działania komunikacyjne grupy Well & Done zostały powierzone zespołowi Agencji Don’t Worry. Więcej informacji na temat rezerwacji, organizacji eventów i usług specjalnych udziela Sales & Marketing Manager Well & Done, Dorota Horodyńska.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Długie weekendy listopadowe również
Sierpień będzie lepszy od
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem
SITE Poland podsumowuje 3 edycję programu Young
Państwo może nakładać obowiązki na dostawców usług internetowych z siedzibą w innym kraju
Dział centra informacji i promocji:
Starsze aktualności:
Europejska turystyka odbija się po
Henley: Polski paszport mocniejszy od
Wyniki Lotniska Chopina znacznie powyżej
Najlepszy barman w Polsce zdradza trendy na 2024
TSUE: Poufność informacji dot. wypadków lotniczych kluczem do
Ratunkowe paczkomaty także we Wrocławiu i
W Wieliczce znów przeważają zagraniczni
W Zabrzu odbędzie się seminarium branży turystycznej
Więcej lotów Wizz Air z Gdańska
W Rio de Janeiro zabraknie miejsc do spania
Załoga OLT Express nie mówi po polsku
W przyszłym roku wielkie sprzątanie Tatr
Katastrofa lotnicza w Federacji Rosyjskiej
Restauratorzy doceniają portale pośredniczące w zamówieniach
Pasażerowie kupowali paliwo do samolotu
Klienci upadłego biura odzyskają pieniądze?